Clotilde Armand, mesaj pentru Dragnea: Timpul vostru a trecut. Cetăţenii oneşti vă vor mătura de la putere

Timpul vostru a trecut şi schimbarea este inevitabilă - mai devreme sau mai târziu cetăţenii oneşti ai acestei ţări vă vor mătura de la putere, oricât de tare v-aţi agita, i-a transmis vicepreşedintele USR Clotilde Armand liderului PSD Liviu Dragnea.
Clotilde Armand(USR)
Clotilde Armand(USR) (Florin Chirila/Epoch Times)

Din nou asistăm la aceleaşi atacuri împotriva preşedintelui Klaus Iohannis, a premierului Dacian Cioloş şi a miniştrilor cheie din Cabinetul său, atacuri orchestrate de eterna Coaliţie a Penalilor prin vocea ei cea mai reprezentativă, Liviu Dragnea, a declarat luni, pe contul său de Facebook, vicepreşedintele Uniunii Salvaţi România, Clotilde Armand.

"Pe înţelesul tuturor Dragnea ne spune că dacă PSD câştigă alegerile ei fac legea: "Toţi ăştia - şi ceilalţi pe care nu îi numesc în seara asta - vor trebui să plătească şi vor plăti". Nu cred că dvs. sunteţi cel mai potrivit să discutaţi despre cinste, transparenţă şi bună guvernare. Nu guvernul Cioloş şi nici USR au condus România până acum, Coaliţia Penalilor al cărui membru de vază sunteţi împreună cu Tăriceanu şi partidele voastre au făcut asta.

Ştiu că sunteţi panicaţi de unii miniştri competenţi din Guvern care au demascat interesele voastre corupte şi de ascensiunea Uniunii Salvaţi România. Din cauza asta aţi dezlănţuit o campanie furibundă de denigrare la adresa lor, a lui Nicuşor Dan, Cristian Ghinea şi Vlad Alexandrescu", a precizat Clotilde Armand.

Ce nu ştie Dragnea, în opinia reprezentantei USR, este că, în continuare, sute şi mii de cetăţeni români din toată ţara susţin proiectul partidului condus de Nicuşor Dan de înnoire a clasei politice, de susţinere fără ezitare a statului de drept şi a luptei împotriva corupţiei şi de transparentizare a procesului politic.

"Timpul vostru a trecut şi schimbarea este inevitabilă. Mai devreme sau mai târziu cetăţenii oneşti ai acestei ţări vă vor mătura de la putere, oricât de tare v-aţi agita", a concluzionat Clotilde Armand.