Clotilde Armand: Dragnea este un latifundiar de Teleorman care se visează premier

Despre competenţele lui Liviu Dragnea în domeniul IT recunosc că nu ştiam, probabil a învăţat de la cel mai mare hater al României, Ion Iliescu, a declarat Clotilde Armand, după ce şeful PSD i-a făcut "postaci" pe tinerii implicaţi în Proiectul GovITHub.
Clotilde Armand(USR)
Clotilde Armand(USR) (Florin Chirila/Epoch Times)

Clotilde Armand, vicepreşedintele Uniunii Salvaţi România, nu a apreciat deloc declaraţia şefului PSD Liviu Dragnea potrivit căreia tinerii IT-işti implicaţi în Proiectul GovITHub nu sunt altceva decât nişte "postaci pentru Dacian Cioloş, pentru PNL şi USR".

"Comunitatea GovITHub este formată din cei 20 de bursieri, peste 300 de voluntari şi peste 1.000 de susţinători. Liviu Dragnea: "sunt postaci pentru premierul Dacian Cioloş". Domnul Dragnea este un latifundiar de Teleorman care are pretenţia de a conduce cel mai mare partid "de stânga" al ţării şi care se visează premier.

Despre competenţele sale administrative stă mărturie faptul că judeţul Teleorman rămâne printre cele mai sărace judeţe din România, dar despre competenţele sale în domeniul IT recunosc că nu ştiam, probabil a învăţat de la cel mai mare hater al României, Ion Iliescu", a comentat marţi, pe contul său de Facebook, Clotilde Armand.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO08 INGB 0000 9999 0529 5415 deschis la ING Bank pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne