Cheltuieli obscene la spitalul Malaxa. Operaţii de slăbire pentru "nepoţica" şi "prieteni" din banii statului

În timp ce milioane de români plătesc contribuţii pentru spitalele publice, un manager de spital public şi-a permis să folosească aceşti bani ca să-şi opereze pilele în privat, să-şi cumpere pian acasă şi bijuterii pentru iubita scrie Gazeta Sporturilor.
Justiţia
Justiţia (Shutterstock)

Jurnaliştii de la Gazeta Sporturilor continuă seria dezvăluirilor despre neregulile de la Spitalul Malaxa. După ce au arătat că la ordinul fostului manager al spitalului, Florin Secureanu, spitalul a decontat zeci de mii de lei roaming pentru iubita acestuia şi a semnat contracte cu o firmă de bijuterii, GSP dezvăluie că Secureanu a achiziţionat dispozitive medicale în valoare de 6.000 de lei din fondurile spitalului pentru ca femeia căreia îi spune "nepoţica" să aibă parte de o operaţie de slăbit.

Acelaşi Secureanu a dispus, acum două săptămâni, ca Malaxa să achite 5.500 de euro pentru o altă pilă care s-a operat la o clinică privată de top din România, arată jurnaliştii de la GSP în articolul publicat pe tolo.ro.

Acelaşi Secureanu a cumpărat un pian tot din fondurile spitalului, pe care l-a dus acasă şi a mituit cu 10.000 de euro inspectorii din primărie ca să închidă ochii!

Revenind la operaţia de slăbire, "nepoţica" lui Secureanu - care, în fapt, ar fi o precursoare a lui Vrăbi, actuala iubită a managerului - i s-a instalat în stomac un balon intragastric. Intervenţia nu se justifica medical, căci femeia nu suferea nici de diabet, nici de obezitate morbidă sau altă boală de acest gen, astfel încât intervenţia nu ar fi trebuit decontată de stat. Însă a fost, la ordinul managerului care a apărut cu o factură de 5.995 de lei - contravaloarea balonului, pe care nepoţica ar fi trebuit să îl plătească din banii ei, cum tot din banii ei ar fi trebuit să îşi plătească şi spitalizarea - şi le-a pus-o în braţe celor de la contabilitate, să se descurce.

Potrivit surselor GSP, "nepoţica" nu e singura "ajutată" de Secureanu pe banii statului. Malaxa a mai cumpărat kituri de sleev gastric de peste 10.000 de lei bucata şi pentru prieteni ai managerului.

Articolul integral poate fi citit aici.

Reamintim că Secureanu a fost demis, marţi, de primarul Capitalei, după ce Gazeta Sporturilor a dezvăluit că managerul obliga angajaţii să ţină o contabilitate dublă, înjurându-i şi ameninţându-i, şi că i-a cumpărat iubitei sale, alintată "Vrăbi", bijuterii în valoare de 9.000 de euro în baza unor contracte încheiate cu o firmă pentru curăţarea instrumentarului de la Ginecologie. Tot Secureanu a decontat din banii spitalului inclusiv cheltuieli de înmormântare ale rudelor unor cunoştinţe din Primărie.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne