Ghinea, mesaj pentru Firea: Mai e foarte puţin timp, concentraţi-vă! Altfel, Capitala pierde foarte mulţi bani

Nu mai puţin de 187 de milioane de euro din fonduri UE aşteaptă să fie folosiţi pentru reabilitarea întregii reţele de termoficare din Bucureşti, însă, în loc să dea prioritate acestui proiect, primăriţa Gabriela Firea se concentrează pe tot felul de iniţiative fanteziste, a acuzat fostul ministru Cristian Ghinea.
Cristian Ghinea
Cristian Ghinea (Epoch Times România)

Primăriţa Capitalei, Gabriela Firea, trebuie să renunţe la proiectele fanteziste pe care le tot vehiculează şi să se concentreze pe ceea ce îi este la îndemână, este de părere fostul ministru al Fondurilor Europene, Cristian Ghinea.

„Un ultim apel către Gabriela Firea. În fiecare săptămână auzim de la primarul Capitalei noi şi noi proiecte fanteziste. Transport public gratuit, Canalul Dunăre - Bucureşti, cel mai mare spital din sud-estul Europei, săli polivalente şi multe altele. A venit momentul să renunţe la proiectele fanteziste şi să se concentreze pe ceea ce îi este la îndemână”, a declarat, la Europa FM, Cristian Ghinea.

Potrivit fostului ministru, 187 de milioane de euro din fonduri ale Uniunii Europene aşteaptă să fie folosiţi pentru reabilitarea întregii reţele de termoficare din Bucureşti.

„Primăria nu trebuie să facă decât un proiect. Unul foarte detaliat, este adevărat. În vară, le-am oferit şi sprijinul specialiştilor din Ministerul Fondurilor Europene. Doamna Firea mi-a transmis că va trece "foarte des" pe la minister. Pe la minister a trecut doar un consilier”, a punctat Cristian Ghinea.

Fostul ministru al Fondurilor Europene, în prezent intrat în bătălia electorală pentru parlamentare din partea Uniunii Salvaţi România, a atras atenţia că mai este foarte puţin timp rămas pentru rezolvarea acestei probleme.

„Mai este foarte puţin timp, concentraţi-vă! Altfel, Bucureştiul pierde foarte mulţi bani”, a subliniat tehnocratul.