Două autobuze s-au ciocnit la Piteşti. 17 persoane transportate la spital

(photos.com)

Două autobuze în care se aflau peste 80 de pasageri s-au ciocnit vineri dimineaţă în Piteşti, 17 persoane ajungând la spital în urma accidentului. Potrivit news.ro, cele două autobuze erau pline cu angajaţi ai uzinei Dacia, care făceau naveta.

La faţa locului au fost trimise 12 ambulanţe, o autospecială cu apă şi spumă, una de descarcerare şi una de preluare victime multiple. Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Argeş, Mădălina Epure, în urma accidentului 17 persoane au fost transportate la Spitalul Judeţean din Piteşti. Epure a precizat că au fost şi răniţi care au refuzat să fie duşi la spital.

Potrivit primelor informaţii, accidentul s-ar fi produs din cauza nepăstrării distanţei de siguranţă între cele două autobuze.

”Accidentul a avut loc pe o stradă care coboară. Autobuzul din spate l-ar fi lovit pe cel din faţă, iar cel lovit a acroşat un Logan parcat. Este vorba despre autobuze care fac curse regulate”, a declarat, pentru News.ro, Mădălin Zamfir, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Argeş.

În urma accidentului, autorităţile au activat planul roşu de intervenţie.