Celin Dion îşi ia rămas bun de la soţul său, lansând un videoclip emoţionant (video)


Celin Dion deplânge moartea soţului său, Rene Angelil
Celin Dion deplânge moartea soţului său, Rene Angelil (Google.com)

După David Bowie şi Alan Rickman, Hollywoodul deplânge moartea lui René Angelil, soţul lui Celin Dion, în vârstă de 73 ani.

A fost chiar René cel care a îndemnat-o pe Celine să se întoarcă să cânte, a povestit Celin într-un interviu recent cu Usa Today.

"La început nu am vrut, nu am nevoie", a spus cântăreaţa. "Nu mă înţelegeţi greşit, îmi place să cânt pentru oameni, dar am priorităţi".

Cea mai importantă era chiar aceea de a sta alături de soţul său, pentru că el îşi luase o pauză.

"Vreau să dedic fiecare strop din puterea şi energia mea pentru vindecarea soţului meu", a spus ea în urmă cu doar câteva luni, atunci când încă mai era o speranţă.

"I-am întrebat în mod repetat pe medici cât timp mai rămâne: 'trei săptămâni sau trei luni'. El dorea să ştie, dar ei ne-au spus că nu ştiu", a dezvăluit Dion, care a relatat că deseori vorbea cu Angelil despre moarte şi detaliile înmormântării.

"L-am întrebat:" Ţi-e frică? Înţeleg, spune-mi". Singurul răspuns al lui René a fost: "Vreau să mor în braţele tale". Aşa că i-am răspuns: "Bine, vei muri în braţele mele", a adăugat cântăreaţa.

René Angelil a încetat din viaţă pe 14 ianuarie, în locuinţa sa din Las Vegas, după o luptă lungă şi curajoasă împotriva cancerului. La o săptămână de la moartea lui, Celin Dion îi dedică un emoţionant videoclip.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Societate, cultură