Întâmplări bizare / Nepot al lui Jimmy Carter moare la 28 de ani. Motivul este încă neclar

Fostul preşedinte american Jimmy Carter le-a declarat duminică enoriaşilor unei biserici din Georgia că nepotul său, Jeremy Carter, a murit, la numai câteva zile după ce a declarat că a scăpat de cancer.
Fostul preşedinte american Jimmy Carter.
Fostul preşedinte american Jimmy Carter. (ASHRAF SHAZLY / AFP / Getty Images)

În faţa aceleiaşi mulţimi, Carter, în vârstă de 91 de ani, a declarat recent că a scăpat de cancer datorită unei operaţii şi a unor medicamente de ultimă oră.

Duminică, Carter a întârziat aproximativ 25 de minute la biserica baptistă Maranatha din oraşul Plains, fiind pentru prima dată când s-a întâmplat acest lucru, conform ziarului Atlanta Journal Constitution.

Fostul preşedinte a explicat că nepotul său în vârstă de 28 de ani nu s-a simţit bine şi s-a întins pentru a dormi puţin la casa familiei sale din Peachtree City, la sud de Atlanta.

Mama lui Jeremy Carter a descoperit ulterior că inima fiului ei încetase să mai bată. Familia a încercat să îl resusciteze şi apoi l-au transportat pe tânăr de urgenţă la spital, unde doctorii au încercat să facă acelaşi lucru, dar fără succes.

Jeremy Carter – fiul lui Annette şi Jeff Carter, cel mai mic băiat al fostului preşedinte american – a fost declarat mort duminică dimineaţa.

Cauza morţii nepotului lui Jimmy Carter este încă necunoscută.