Băsescu: Oare singura modalitate de a ignore ţara este instituirea spaimei de descinderile instituţiilor?

Traian Băsescu, 31 ianuarie 2014
Traian Băsescu, 31 ianuarie 2014 (Sean Gallup / Getty Images)

Într-un nou mesaj postat sâmbătă seară pe contul său de Facebook, fostul preşedinte Traian Băsescu susţine că, de şase luni, instituţiile statului insuflă spaima în cetăţeni şi acuză că ţara este guvernată prin teroare.

"De şase luni, în România, toată lumea descinde. DNA-ul descinde cu armate de mascaţi şi zeci de cameramani pentru a ridica un "guler alb". DIICOT-ul descinde cu armate de mascaţi şi zeci de cameramani (singurii la care prezenţa masivă a mascaţilor este justificată). Poliţia descinde cu mascaţi şi cameramani.

Jandarmeria însăşi descinde cu mascaţi şi cameramani. ANAF-ul descinde peste micile chioşcuri cu coloane de maşini şi armate de cameramani. Miniştrii descind în marile magazine însoţiţi de armate de cameramani. Şi toţi interpretează legea "de la caz la caz", a precizat Traian Băsescu.

Fostul şef de stat se întreabă, retoric, dacă singura modalitate de a ignore ţara este instituirea spaimei de descinderile instituţiilor statului şi atrage atenţia că spaima vine în acelaşi timp cu ura.

"Trebuie să ne dorim o ţară în care instituţiile statului să fie în primul rând respectate şi mai puţin temute", a fost concluzia la care a ajuns Traian Băsescu.

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

alte articole din secțiunea Interne