Bahamas: Primele imagini aeriene după trecerea uraganului Dorian [video]

Bahamas
Bahamas (screenshot tramite video Youtube)

Peste 13.000 de case au fost distruse de uraganul Dorian care, începând de duminică, 1 septembrie, a lovit cu forţă Bahamas. Pe insula Great Abaco, insula principală a arhipelagului, în locul caselor au rămas acum ruine, după cum reiese din primele imagini aeriene surprinse dintr-un elicopter.

Dorian, cel mai violent uragan înregistrat vreodată în ultimii patruzeci de ani, a făcut ravagii în Bahamas, în special în zilele de 2 şi 3 septembrie. Premierul Hubert Minnis a etichetat evenimentul ca fiind o „tragedie istorică”. Mii de case sunt distruse, iar 61.000 de oameni au nevoie de ajutor alimentar, relatează Le Monde.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO08 INGB 0000 9999 0529 5415 deschis la ING Bank pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Știință