Wimbledon 2019. Simona Halep, declaraţii după calificarea în semifinală! Ce a spus despre viitoarea sa adversară

Simona ne-a bucurat din nou cu o evoluţie magnifică la Grand Slam-ul din capitala Marii Britanii, asigurându-şi prezenţa în careul de aşi după ce a trecut de chinezoaica Shuai Zhang, în două seturi, scor final 7-6 (4), 6-1. Următoarea adversară va fi ucraineanca Elina Svitolina (8 WTA).
Jucătoarea română de tenis Simona Halep.
Jucătoarea română de tenis Simona Halep. (Getty Images)

Simona Halep (27 ani, 7 WTA) se află la un meci distanţă de finala turneului de Mare Şlem de la Wimbledon după ce a dispus cu dificultate de chinezoaica Shuai Zhang (30 ani, 50 WTA) cu 7-6 (4), 6-1. Iată ce a declarat despre duelul cu sportiva asiatică.

"Am fost puţin nervoasă şi stresată înaintea meciului, ştiam că va lovi puternic. Când loveşte mingea nu prea sare şi e dificil să returnez. Nu îmi place stilul ei. Nu mi-e uşor să joc contra ei. Dă foarte razant şi mingea nu sare foarte mult, iar mie îmi e greu să lovesc de jos. Dar am fost sută la sută pentru fiecare minge, i-am întrerupt ritmul puţin şi apoi am câştigat..", a spus Simona.

În penultimul act, Simona o va întâlni pe Elina Svitolina (8 WTA). În confruntările directe, jucătoarea din Ucraina conduce cu 4-3.

"Tot timpul a fost dificil împotriva Svitolinei, am avut meciuri lungi şi mă aştept din nou la aşa ceva. Nu contează de câte ori am jucat, care e scorul, va trebui să dau totul pentru a obţine victoria pentru că suntem în semifinale. Când mă gândesc la ea, mă gândesc la meciul de la Roland Garros, nu la finalele de la Roma", a comentat fosta lideră mondială referitor la viitoarea sa adversară, pe care o va întâlni joi la o oră care va fi anunţată ulterior.

Simona Halep a mai atins această fază a competiţiei o singură dată, la ediţia din 2014, când a fost învinsă de Eugenie Bouchard.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Sport