Vlad Voiculescu îi pune la punct pe cei de la PSD: Nu intenţionez să demisionez, ci să fac curăţenie

Vlad Voiculescu - gov.ro
Vlad Voiculescu - gov.ro (Epoch Times România)

Ministrul Sănătăţii, Vlad Voiculescu, a declarat, miercuri, în exclusivitate pentru Epoch Times România, că nu intenţionează să demisioneze, aşa cum i-a cerut PSD după tragedia de la "Matei Balş", ci, în schimb, doreşte să facă “curăţenie” şi să “construiască pe curat”.

Întrebat de Epoch Times cum vede demersul deputaţilor PSD care au apărut în prima zi a sesiunii parlamentare cu pancarte prin care îi cereau demisia, Voiculescu a transmis că nu va demisiona ci, dimpotrivă, va rămâne în funcţie pentru a face curăţenie în sistem.

“E ca şi cum merge cineva, timp de 30 de ani, cu aceeaşi maşină, şi-ar bate joc de ea, ar mai şi fura din piesele de la motor, la roţi, şi după aia, dacă cumva, când merge cineva o lună cu ea te întreabă de ce nu ai reparat-o, de ce nu ai schimbat-o cu totul, de ce nu ai făcut-o să meargă ca şi cum ar fi nou-nouţă.

Intenţionez să fac curăţenie şi să construiesc pe curat şi faptul că PSD îmi cere demisia e încă o dovadă cât de important este să fac curăţenie”, a declarat Voiculescu pentru Epoch Times.

Remarcile ministrului Sănătăţii vin în contextul în care, luni, parlamentarii social-democraţi au protestat împotriva sa, cerându-i demisia după tragedia de la Institutul “Matei Balş”, soldată cu şase victime.

Totodată, partidul condus de Marcel Ciolacu a anunţat că depune o moţiune simplă în acest sens.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne