Vlad Voiculescu acuză o manipulare mizerabilă la "Mizeria Zilei"

Vlad Voiculescu - gov.ro
Vlad Voiculescu - gov.ro (Epoch Times România)

Fostul ministru al Sănătăţii Vlad Voiculescu acuză difuzarea unei manipulări mizerabile la un post TV unde, în condiţiile în care România a fost foarte grav lovită de valul 4, s-a transmis ideea că Ministerul Sănătăţii este cel care a gestionat pandemia.

Potrivit lui Vlad Voiculescu, nu Ministerul Sănătăţii a decis măsurile de prevenţie, ci premierul şi CNSU, iar singurul moment în care Ministerul Sănătăţii a intervenit a fost în mandatul lui, prin corectarea calculului incidenţei, regândirea criteriilor de carantinare, pornirea anchetei interne asupra manipulării cifrelor pandemiei, lucru care a atras demiterea lui şi a secretarului de stat Andreea Moldovan.

Redăm postarea lui Vlad Voiculescu:

"La Mizeria Zilei se preia obsesiv, atât de către moderator cât şi de către reprezentanţii USL din studio, o minciună extrem de convenabilă pentru cei care au adus ţara în situaţia de astăzi: că Ministerul Sănătăţii (MS) este cel care a gestionat pandemia.
E pur şi simplu o minciună ordinară. Şi nu o minciună nevinovată ci o manipulare mizerabilă.
Ministerul Sănătăţii a coordonat vaccinarea ci premierul.
Nu Ministerul Sănătăţii a decis măsurile de prevenţie ci premierul şi CNSU.
Singurul moment în care Ministerul Sănătăţii a intervenit - la nivel de discurs şi nu numai - asupra acestor reguli a fost în mandatul meu - corectarea calculului incidenţei, regândirea criteriilor de carantinare, pornirea anchetei interne asupra manipulării cifrelor pandemiei (nr. decese) - iar pentru asta Dr. Andreea Moldovan şi cu mine am fost demişi, abrupt, în aplauzele USL, AUR,
Mizeria Zilei şi toţi cei care spun acum că MS trebuia să facă şi să dreagă.
Nu numai că nu Ministerul Sănătăţii a gestionat pandemia, dar niciun guvern din Europa nu a exclus din decizii Ministerul Sănătăţii aşa cum a făcut-o România şi nicio ţară din Europa nu a făcut din pandemie o discuţie fără sfârşit despre “paturi ATI” aşa cum - în mod voit - a fost făcută la noi de USL şi diverse “Mizeria Zilei”.

Nu numai că Ministerul Sănătăţii a fost exclus din decizii dar contrar imaginii pe care au creat-o diverşi băgători de seamă din studiouri, nicăieri în lumea civilizată o pandemie nu se gestionează (doar) în spitale.

Gestionarea pandemiei se face în afara spitalelor, din simplul motiv că de la un punct încolo, sistemul este oricum excedat. În România, de la 4-5000 cazuri pe zi mai mult de o săptămână, sistemul deja nu mai face faţă, calitatea tratamentului scade şi fiecare resursă (pat, medic, asistentă, etc.) care merge către pacienţii Covid19 este luată de la pacienţii non-Covid19.

Eu nu ştiu altă ţară în Europa în care antivacciniştii şi tot felul de vraci să fi avut parte de atât de multă atenţie din partea mass media iar sistemul să fie atât de neputincios în a se auto-curăţa.

În fine, eu nu ştiu o altă ţară în Europa în care oamenii de rând să fi fost într-atât de abandonaţi de către stat pe cât sunt de minţiţi şi manipulaţi zilnic în sărmana noastră ţară."
România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne