VIDEO. Dezastru unul după altul în Turcia. Incendiu după cutremurul devastator

Incendiu in Turcia
Incendiu in Turcia (Captura video)

În provincia turcă Hatay, a avut loc o explozie la o conductă de gaz după cutremur şi a izbucnit un incendiu, scrie agenţia IHA.

Şeful administraţiei din satul Topbogazy a precizat că explozia a avut loc în două secţiuni diferite ale conductei de gaz, la trei kilometri distanţă una de altă.

Compania care furnizează gaze în Turcia a declarat anterior că seismul devastator nu a afectat funcţionarea conductelor de gaz din ţară, dar, ca măsură de precauţie, s-a decis suspendarea furnizării de gaz într-o serie de zone din apropierea epicentrului dezastrului.

Reamintim că, în zorii zilei de luni, un cutremur cu magnitudinea 7,8 s-a produs în sud-estul Turciei, care a dus la distrugeri în mai multe oraşe, precum şi în Siria vecină. Devastatorul cutremur a fost urmat, câteva ore mai târziu, de unul de 7,7 grade.

Vă invităm să urmăriţi şi materialul video.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Externe