Viceprimarul Bădulescu, ieşire incalificabilă la adresa unei consiliere USR: "Ţi-o tragi cu Goţiu"

Aurelian Bădulescu
Aurelian Bădulescu (Captură Video)

Viceprimarul Aurelian Bădulescu, personaj cunoscut pentru maniera suburbană în care se adresează Opoziţiei, a avut la finele săptămânii trecute o ieşire incalificabilă la adresa consilierei USR Ana Ciceală. În timpul unei şedinţe de Consiliu General, deranjat că userista cerea să se pună la dispoziţia publicului şi a consilierilor generali documentele necesare pentru ca aceştia să poată vota în cunoştinţă de cauză bugetele de investiţii, i-a aruncat acesteia un "când vă duceţi dumneavoastră cu Goţiu la Italia nu vă uitaţi la statui."

"De partea amantului, Goţiu, peştele ei..", se mai aude vocea lui Bădulescu într-o înregistrare video intrată în posesia Epoch Times.

Când consiliera l-a atenţionat asupra derapajului, amintindu-i că deja l-a dat în judecată pentru jigniri, Bădulescu i-a replicat cu un "vin şi în instanţă şi îţi spun că ţi-o tragi cu Goţiu".

"Aceste atacuri personale abjecte nu vor reuşi să mă intimideze şi nici să mă facă să renunţ la lupta pentru respectarea legii de către primăria condusă de Gabriela Firea, spitale conduse profesionist şi desfiinţarea companiilor municipale. Am deja un proces pe rol de calomnie împotriva lui la care, din păcate, la fiecare şedinţă se mai adaugă probe. Acest atac a venit ca răspuns la interpelarea mea din Consiliul General în care ceream a 15-a oară să se pună la dispoziţia publicului şi a consilierilor generali anexele hotărârilor prin care votăm bugetele pentru investiţii. Este vorba de studiile de fezabilitate, care, în mod ilegal, nu sunt ataşate hotărârilor de Consiliu prin care se aprobă costurile.

Practic, nu poţi să ştii care sunt preţurile estimate pe fiecare cheltuială în parte. Ni se cere să votăm suma totală, de exemplu joia trecută când aveam de votat creşterea sumei la 3,5 milioane de lei (aproape 800.000 euro) pentru un lift nou la Spitalul Sfânta Maria. Suma este imensă pentru acest tip de cheltuială, chiar pentru un lift exterior pentru pacienţi. Răspunsurile Gabrielei Firea şi viceprimarului acestuia Bădulescu au fost ambele atacuri personale la adresa mea, fără nicio legătură cu proiectul pe care ceream transparenţă pentru cetăţeni, explicaţii tehnice şi respectarea legii. Cum spuneam, limbajul acesta licenţios în niciun caz nu mă va împiedica să apăr în continuare drepturile şi banii bucureştenilor.", a declarat pentru Epoch Times Ana Ciceală.

Parte din "dialogul" lui Bădulescu Aurelian cu Ana Ciceală poate fi vizionat în materialele video disponibile aici şi aici.

La şedinţă participa şi Gabriela Firea care a asistat cum Bădulescu o insultă pe Ciceală fără să intervină, potrivit consilierei. Ba dimpotrivă, Firea a catalogat drept "obrăznicie fără limite" faptul că userista a cerut studiul de fezabilitate care trebuia să stea la baza proiectului de hotărâre pentru finanţarea unui lift exterior la spitalul Sfânta Maria.

Ana Ciceală reaminteşte că în momentul în care s-a pus problema demiterii lui Bădulescu din fucţia de viceprimar, Firea a intervenit pentru el, afirmând că acesta îşi va corecta atitudinea.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne