Vanghelie: "Am crescut în sondaje cu 15% de când am fost arestat preventiv"

Primarul suspendat al sectorului 5 susţine că, de când a fost cazat la "Beciul Domnesc", i-a crescut popularitatea.
Marian Vanghelie
Marian Vanghelie (Epoch Times România)

Deşi este trimis în judecată pentru că ar fi luat o mită colosală de 90 de milioane de euro, Marian Vanghelie, aflat în prezent în arest la domiciliu, nu exclude posibilitatea unei noi candidaturi la Primăria Sectorului 5.

"Am crescut în sondaje cu 15% de când am fost arestat preventiv, mă emoţionează acest lucru, acele câteva sute de scrisori primite şi din ţară, dar mai mult de la Sectorul 5. Dar mă gândesc şi la mine şi la familie şi nu stiu ce decizie să iau. Dar sunt legat de administraţie şi ceea ce se întâmplă în ţară şi în Sectorul 5.

Nu cred că lucrurile pot să continue cum continuă în România şi faptul că vedem câteva figuri bolnave, nu stiu să zic cuvântul potrivit, la televizor, nu cred că... Faptul că lumea nu crede ce se spune despre mine e foarte important pentru mine", a declarat Marian Vanghelie, într-un interviu difuzat sâmbătă seara la postul B1 Tv, citat de ziare.com.

Trimis în judecată pentru abuz în serviciu, luare de mită şi spălare de bani, edilul susţine că are încredere că îşi va dovedi nevinovăţia în faţa instanţei.

"Mă simt foarte curat, atât cât poate să fie curat un om în România, un om politic. Vreau să cred că e singura şansă pentru mine să cred în justiţie. (...) A fost cumplit la Beciul Domnesc (arestul preventiv - n.r.) şi nu e vorba de ceea ce mi s-a întâmplat mie şi de ceea ce se întâmplă acolo. Am găsit foarte mulţi oameni care pentru nişte sume infime de 100, 200, 500 de roni stau acolo şi câteva luni pentru că aşa trebuie, aşa e mecanismul", a afirmat Marian Vanghelie.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne