UPDATE: Robert Negoiţă a devenit şef peste PSD Bucureşti şi vizează postul de primar al Capitalei

Robert Negoiţă
Robert Negoiţă (Epoch Times România)

UPDATE: Robert Negoiţă a fost ales, joi, preşedinte al Organizaţiei PSD Bucureşti, relatează B1 TV. Potrivit sursei citate, Negoiţă a fost singurul candidat pentru această funcţie şi a fost susţinut de Liviu Dragnea, preşedintele interimar al partidului.

***

Primarul Sectorului 3, Robert Negoiţă, actualmente vicepreşedinte al PSD, şi-a depus candidatura pentru funcţia de Preşedinte al organizaţiei PSD Bucureşti, în vederea unei viitoare candidaturi la Primăria Muncipiului Bucureşti, au declarat surse social-democrate pentru stiripesurse.ro.

Potrivit sursei citate, în contextul arestării primarului Sorin Oprescu, fapt ce redeschide competiţia pentru şefia Capitalei, Negoiţă vrea Bucureştiul pentru o candidatură la Primăria Generală a Bucureştiului, la alegerile locale din 2016. Conform surselor citate, Robert Negoiţă e cel mai bine plasat din PSD Bucureşti în sondajele de opinie.

Cum actualul preşedinte PSD Bucureşti, Ecaterina Andronescu, nu şi-ar fi anunţat candidatura pentru un nou mandat, Negoiţă ar putea să fie singurul candidat, mai susţin surse din PSD.

Reamintim că, deşi bine cotat în PSD, Negoiţă este un personaj controversat în sectorul pe care îl conduce. Numeroşi cetăţeni îi reproşează primarului lipsa de transparenţă în actul decizional, risipa banului public pe nenumărate borduri roz, pergole, alei şi alte lucrări edilitare, precum şi aroganţa faţă de alegători. De altfel, cetăţenii din sectorul 3 au ieşit de mai multe ori în stradă pentru a protesta contra deciziilor primarului iar pe Facebook există o pagină intitulată Negoiţă, de la mine ai un NU

Recomandăm şi: "Va somăm să vă opriţi" - cetăţenii sectorului 3 către Robert Negoiţă şi viceprimarul său

În PSD însă, Negoiţă pare a fi pe cai mari, numele său fiind menţionat recent de Liviu Dragnea. Abia uns la interimatul PSD-ului, Dragnea anticipa o muncă intensă în teritoriu, unde urmează un program concret de acţiuni cu primarii şi şefii de Consilii Judeţe, sub coordonarea lui Robert Negoiţă şi a celebrului baron de Vrancea, Marian Oprişan.

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, dând un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.


România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

alte articole din secțiunea Interne