UPDATE: Focuri de armă trase în apropierea Parlamentului britanic. Cinci morţi, zeci de răniţi

Un bărbat înarmat a fost împuşcat mortal după ce a înjunghiat un ofiţer de poliţie în faţa Parlamentului britanic. A fost raportat şi un alt incident, în care un automobil a rănit mai multe persoane pe Westminster Bridge, în Londra.
Persoane rănite primesc ajutor după un atac cu un automobil pe Westminster Bridge, Londra, 22 martie 2017.
Persoane rănite primesc ajutor după un atac cu un automobil pe Westminster Bridge, Londra, 22 martie 2017. (Captură Foto)

UPDATE: Bilanţul victimelor a ajuns la 5 morţi şi aproximativ 40 de răniţi.

* * *

Parlamentul Marii Britanii şi-a suspendat activitatea, miercuri, după ce au fost raportate focuri de armă şi cel puţin 12 persoane rănite pe Westminster Bridge.

Reporterilor aflaţi în clădirea Parlamentului li s-a cerut să părăsească zona, fiind raportat şi un posibil incident de înjunghiere pe lângă cel cu focuri de armă.

Charlie Cooper, corespondent politic pentru ziarul Politico, a declarat că a văzut cum ofiţerii de poliţie au împuşcat un bărbat în faţa clădirii Parlamentului şi că acolo existau cel puţin două victime.

Un alt observator la faţa locului a declarat că a văzut cum un automobil a doborât cel puţin 5 persoane pe Westminster Bridge.

Poliţia londoneză a confirmat că a fost chemată din cauza unui incident care implica arme de foc pe Westminster Bridge.

În timp ce incidentul este încă în desfăşurare, s-a confirmat faptul că un presupus atacator a fost împuşcat mortal după ce a înjunghiat un ofiţer de poliţie în interiorul perimetrului Parlamentului. Acest incident a fost raportat la scurt timp după ce alte rapoarte separate au susţinut că un vehicul a accidentat mai multe persoane pe Westminster Bridge.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Externe