Universitatea Craiova victorioasă la scor minim cu FC Argeş, în Superligă

Gruparea din Bănie a luat maximul de puncte graţie unui penalty transformat de Andrei Ivan în ultimele minute de joc ale partidei. Universitatea numără acum patru victorii consecutive pe teren propriu în campionat.
Universitatea Craiova - FC Argeş 1-0,  în etapa a 28-a  a Superligii de fotbal.
Universitatea Craiova - FC Argeş 1-0,  în etapa a 28-a a Superligii de fotbal. (Universitatea Craiova/facebook)

Universitatea Craiova a înregistrat o nouă victorie pe teren propriu, miercuri seara, în etapa cu numărul 28 a Superligii de fotbal.

Jucătorii pregătiţi de Eugen Neagoe au bifat a patra victorie consecutivă în faţa celor de FC Argeş, unicul gol al partidei de pe 'Ion Oblemenco' purtând semnătura lui Andrei Ivan, care a punctat în minutul 74 din penalty, acordat de centralul sătmărean George Cidican după un henţ al fundaşului Costinel Tofan în propriul careu.

În concluzie craiovenii au reuşit astfel să mai spele din imaginea şifonată, după ce pierduseră celelalte două partide jucate în acest sezon cu FC Argeş, 0-1 în tur şi 1-2 în Cupa României. Ocupă în prezent locul cinci în clasament cu 48 de puncte.

FC Argeş, care a ajuns la 12 partide consecutive fără victorie în campionat (6 egaluri şi 6 înfrângeri), este pe 14 cu 26 de puncte.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Sport