Uniqa Asigurări l-a numit în poziţia de vicepreşedinte al Directoratului pe Paul Cazacu

Epoch Times România
05.09.2012

Consiliul de Supraveghere al Uniqa Asigurări de Viaţă l-a numit în poziţia de vicepreşedinte al Directoratului pe Paul Cazacu, până în prezent membru al Directoratului, a anunţat compania.

Cazacu (34 de ani) va ocupa în continuare şi poziţia de chief financial officer (CFO) al Uniqa Asigurări de Viaţă.

Cazacu s-a alăturat echipei Uniqa Asigurări de Viaţă în luna septembrie 2011. Anterior a activat în cadrul companiei de consultanţă şi audit KPMG, fiind membru al Camerei Auditorilor Financiari din România şi al Association of Chartered Certified Accountants (ACCA) – UK.

Din poziţia de vicepreşedinte al Directoratului, Cazacu va continua implementarea strategiei de dezvoltare a Uniqa Asigurări de Viaţă pe piaţa românească.

"Obiectivul nostru principal este creşterea profitabilă a Uniqa Asigurări de Viaţă şi adaptarea continuă la piaţă. Asigurările de viaţă reprezintă o componentă importantă a strategiei de dezvoltare a Uniqa Group în România, prin urmare vor fi alocate toate resursele necesare creşterii Uniqa Asigurări de Viaţă", a declarat Paul Cazacu.

Uniqa Asigurări de Viaţă vizează dezvoltarea atât a canalului exclusiv, cât şi încheierea de parteneriate strategice de tip bancassurance.

În România, Uniqa a achiziţionat în 2008 integral Unita, compania schimbându-şi ulterior numele în Uniqa Asigurări.Unita, înfiinţată în anul 1990 în Timişoara, a fost prima companie privată de asigurări din România. In prezent, capitalul social al companiei Uniqa Asigurări este de 432,27 milioane lei.

În anul 2010, grupul Uniqa pătrunde şi pe piaţa de asigurări de viaţă din România prin compania Uniqa Asigurări de Viaţă.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor