Unde duce propaganda: Femeie cu diabet, de 4 zile fără mască prin mulţimea venită în pelerinaj la Sf.Parascheva

.
. (Epoch Times Romania)

În mulţimea de credincioşi sosiţi la Mitropolia din Iaşi în pelerinaj la Sfânta Parascheva s-a aflat şi un grup de negaţionişti, fără mască de protecţie, ce a agitat spiritele şi a forţat intrarea la raclă.

Unii dintre aceştia erau destul de supăraţi şi au mers până într-acolo încât i-au agresat pe conaţionalii lor care încercau să respecte regulile de protecţie sanitară şi erau nemulţumiţi de atitudinea lor.

Printre negaţioniştii foarte “vocali” se numără o doamnă care afirma că nu se teme de COVID şi că pandemia este o “minciună” vehiculată de autorităţi ca să ne “vândă ordinii mondiale”. Femeia afirmă că stă de patru zile în mulţimea sosită în pelerinaj şi că nu a purtat mască deloc, iar faptul că nu are simptome ar fi dovada “clară” că nu are COVID.

Întrebată ce va face dacă totuşi virusul există şi se va îmbolnăvi, femeia a răspuns că “măcar mor pentru Hristos!”. Cât despre îmbolnăvirea celorlalţi din jur, doamna respectivă nu părea foarte preocupată.

Redăm dialogul pe care aceasta l-a avut cu reporterul Epoch Times:

Pensionară: Eu nu mă tem de COVID. Asta-i minciună pe faţă, doamnă!

Reporter: Şi oamenii care sunt în spital?

Pensionară: Mor de cancer, de infarct, n-or muri de COVID. Lăsaţi-ne, doamnă! Am stat patru zile aici fără mască şi nu am niciun COVID şi am diabet de 26 de ani. Să nu mintă poporul! Doamnă, să nu mintă poporul! Nu vă gândiţi că ne vând ordinii mondiale! Nu vă gândiţi toate ţărili, Europa va dispărea! Vă spun eu, până nu o să vă pună pecetea, cum nu poţi să te urci în autobuz fără mască sau la magazin să faci cumpărături, aşa nu ai să poţi mânca.

Reporter: Doamnă, şi dacă virusul există şi vă îmbolnăviţi?

Pensionară: Ura şi la revedere, măcar mor pentru Hristos! Pentru ce au pus atâtea ţarcuri? Dar ce, suntem oi, vite, animale? Suntem oameni, creştini. Măcar dacă mor, mor pentru Hristos!

Reporter: Şi dacă îmbolnăviţi pe altul care nu vrea să moară?

Pensionară: Dar eu nu am COVID! Nu am. Nu am nicio simptomă. Nu mi-e rău, nu ameţesc, nu vomit, nu mă doare capul, nu îmi curge nasul.