Un sobor de vrăjitoare din toată lumea încearcă să-l "lege" pe Trump pentru a ne "proteja" de el

Se pare că nu numai mişcarea Antifa, formată din tineri debusolaţi ideologic şi extremişti de stânga, are intenţia de a-l detrona pe Trump - ci şi cohorte de vrăjitoare de pe mai multe continente.
Preşedintele american Donald Trump.
Preşedintele american Donald Trump. (Getty Images)

Eforturi lunare pentru a “lega” administraţia şi agenda preşedintelui Donald Trump sunt încă în derulare în rândul unui grup internaţional de vrăjitoare.

Într-un articol publicat joi de ziarul britanic The Sun, vrăjitoarea Vicky Adams din Hollywood, California, a declarat că “zeci de mii” de practicanţi ai artelor oculte lucrează împreună pentru a-l opri pe preşedinte:

„Vraja împotriva lui Donald Trump nu este un deochi sau un blestem – ci îi leagă pe Trump şi pe toţi complicii săi pentru a-i împiedica să provoace rău şi să distrugă oameni, animale, mediul înconjurător, totul.

Nu se întâmplă doar în interiorul Statelor Unite – este un fenomen global în acest moment.

Nu toată lumea este de acord cu vrăjile, nici chiar în interiorul comunităţii Păgâne – unii cred că vor exista repercusiuni karmice.

Am ajutat oamenii să-şi configureze uneltele – oamenii au venit în acest loc, în căutare de îndrumări, în special la începutul acestui an, când s-a aflat prima dată [despre aplicarea vrăjii].

[Vraja] este făcută la fiecare Lună Nouă, o dată pe lună – următoarea este în 18 septembrie.

Probabil sunt zeci de mii de vrăjitoare care participă – este greu să ştim exact – dar cu siguranţă un număr mare de vrăjitoare se adună lunar pentru a face această vrajă.

Nu este ceva nemaiauzit ca vrăjitoarele să facă lucruri de felul acesta – de fapt, acest lucru se face de multe decenii”, a declarat Adams.

Zeci de vrăjitoare au fost văzute executând ritualuri în faţa Trump Tower la începutul acestui an – cu doar o săptămână înainte ca un incendiu să aibă loc în interiorul clădirii.

Pe lângă vrăji împotriva controversatului preşedinte, Vicky a declarat că un număr mare de persoane se îndreaptă către vrăjitorie şi magie neagră pentru a-şi îmbunătăţi viaţa amoroasă sau pentru a se răzbuna sau a-şi blestema duşmanii.