Un monstru imens a fost dezgropat în Vietnam (video)

Captură youtube. Monstru gigant dezgropat în Vietnam.
Captură youtube. Monstru gigant dezgropat în Vietnam.

Întreaga lume este uimită de monstrul de mărimi gigantice dezgropat în Vietnam după ce un videoclip înregistrat de cei de la faţa locului a fost încărcat pe youtube de Karapaia, un site japonez care este specializat în lucruri neobişnuite şi ciudate.

Monstrul este lung cât un camion, zecile de oameni din jurul său se chinuie să-l tragă la suprafaţă. Momentan, oamenii de ştiinţă n-au lansat nici o teorie care să explice provenienţa curiosului specimen.

În videoclip, oamenii prezenţi la faţa locului sunt uimiţi de gigantul necunoscut iar teoriile care să îl catalogheze în cele mai difere moduri n-au încetat să apară.

Creatura a fost considerată până acum a fi un vierme gigant, un extraterestru agresiv sau un experiment genetic, însă opiniile oamenilor au rămas fără un răspuns concret.

Yeti, Monstrul din Lock Ness, Chupacabra, goblini, vampiri, sirene şi vârcolaci, toate acestea par doar un mit până când douăzeci de vietnamezi dezgroapă din pământ un vierme gigantic cu colţi de peste 15 metri lungime şi 1 metru grosime.