UEFA Champions League. Bayern München, învingătoarea pe terenul formaţiei PSG

Formaţia din Bundesliga a reuşit să câştige pe Parc des Princes la scor minim, în prima manşă a optimilor competiţiei. Cel care a adus bucurie maximă în tabăra bavareză a fost Kingsley Coman.
Paris Saint-Germain - Bayern Munich 0-1 (0-0), în optimile de finală ale Ligii Campionilor la fotbal.
Paris Saint-Germain - Bayern Munich 0-1 (0-0), în optimile de finală ale Ligii Campionilor la fotbal. (FC Bayern Munchen/facebook)

Bayern Munich a luat o opţiune importantă în lupta pentru sferturile de finală ale Ligii Campionilor la fotbal prin victoria reuşită pe terenul celor de la PSG cu scorul de 1-0 (0-0), marţi seară, în prima manşă o optimilor de finală ale competiţiei.

Diferenţa de pe tabela de marcaj electronică a fost făcută de francezul Kingsley Coman, cu şut din careu (min 53). Oaspeţii au mai ameninţat prin Kimmich şi Choupo-Moting, dar fără şansă.

De menţionat că parizienii au avut un gol anulat - marcat de Kylian Mbappé (82), pentru ofsaid la Nuno Mendes. S-au mai remarcat de la gazde acelaşi Mbappé (74), Messi (85) şi Vitinha (86).

Bayern a încheiat meciul în zece oameni, Benjamin Pavard fiind eliminat (90+2) pentru fault la Messi.

Manşa secundă se va desfăşura la München, pe 8 martie.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Sport