Tudose: În nici un caz ea viceprimar. Dacă o pui pe o insulă pustie, în două zile se ceartă cu pomu'

(infobraila.ro)
Andrei Pricopie
19.09.2020

Fostul premierul PSD Mihai Tudose a discutat, într-un dialog cu jurnalistul Cătălin Iordache publicat de infobraila.ro, despre alegerile locale din Brăila, fieful său.

Discuţia o vizează pe Simona Drăghincescu, în prezent subprefect al Judeţului Brăila care are delegată interimar funcţia de prefect. Este o apropiată a lui Mihai Tudose, unde a activat ca director la firma acestuia de consultanţă AKMA Consulting.

Jurnalistul i-a spus lui Tudose, că, într-o discuţie cu Simona Drăghincescu, aceasta l-ar fi întrebat dacă crede că PSD i-ar susţine candidatura pentru funcţia de viceprimar în cazul în care ar veni cu cinci consilieri.

"Nu are cum să facă cinci consilieri. Şi nu, nu şi nu", i-a replicat Tudose.

"În nici un caz, nu ea, nu viceprimar. Nu, în nici un caz. E prea conflictuală. O să ajungă în Consiliu… dacă va ajunge… Nu, nu cu ea! Ştii foarte bine, e prietena noastră… Dacă o pui pe o insulă pustie, în două zile se ceartă cu pomu'. Dacă are un pom pe insulă îi smulge frunzele, îi dă foc, mă rog... Nu se poate, nu e linişte", a adăugat fostul prim-ministru PSD.

Simona Drăghincescu are pregătire economică şi juridică şi, timp de şase ani, a lucrat ca director al Administraţiei Pieţelor şi Târgurilor Brăila. În ultimul deceniu a ocupat funcţii de consilier local municipal şi consilier judeţean.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor