"Trebuiau mitraliaţi, nu stropiţi cu apă" - Consilier din Guvernul Dăncilă şochează opinia publică

La doar câteva ore după ce Cătălin Rădulescu uluia opinia publică ameninţând protestatarii din Piaţa Victoriei, un consilier guvernamental vine şi el cu o declaraţie uluitoare: trebuiau mitraliaţi nu stropiţi cu apă.
Protest
Protest (Mihuţ Savu)

În linie cu opiniile celebrului deputat "mitralieră", Cristian Birdac, consilier în cadrul Secretariatului General al Guvernului, a opinat că protestatarii din Piaţa Victoriei ar fi trebuit să fie "nu stropiţi cu apă", ci „mitraliaţi” în timpul protestului de vineri când, reamintim, Jandarmeria a spart protestul Diasporei cu gaze lacrimogene, cartuşe cu piper, grenade cu shrapnel şi bastoane.

"Cine-i Diaspora?!? Observ mii de postări în care suntem ultragiaţi că Jandarmeria a făcut şi a dres. Postăm nişte materiale video scoase din context şi facem pe călugăriţele pe aici. Dar ăia care au dat foc la toţi brazii din Victoriei şi că erau să sară în aer maşinile din zonă sau ăia de au măturat cu forţele de ordine pe jos, ăia cu ceafă lată, ăia nu ne mai deranjează? Ce Diaspora reprezentau ăia? Peluza Paris sau peluza Madrid?

Nu mai plângeţi şi rostogoliţi imbecilităţi pe reţele. Trebuiau mitraliaţi, nu stropiţi cu apă!!!", a scris Birdac pe contul său de Facebook.

Ulterior, consilierul şi-a şters postarea, dar au rămas print screen-uri.

Reamintim că după violenţele de vineri, violenţe ce au îngrozit o ţară şi au ţinut titluri şi în presă străină, liderul partidului la Guvernare, Liviu Dragnea, l-a acuzat pe preşedintele Iohannis "că este sponsorul politic al violenţei şi al manifestărilor extremiste", iar deputatul PSD Cătălin Rădulescu i-a ameninţat direct pe protestatari: „Nu ne provocaţi, că venim 1 milion şi vă călcăm în picioare”, a susţinut deputatul.
România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne