Traian Răzvan Ungureanu: Mişcarea Populară trebuie să existe pe dreapta eşichierului politic

Epoch Times România
23.02.2012

Mişcarea Populară trebuie să existe pe partea de dreapta a eşichierului politic românesc, având în vedere că pe partea stângă s-a produs "o cumulare" - USL, a declarat europarlamentarul PDL Traian Răzvan Ungureanu, joi, într-o conferinţă de presă.

Ungureanu a adăugat că în următoarele luni se va putea discuta mult mai detaliat despre acest proiect politic.

"Mişcarea Populară trebuie să existe. La stânga s-a produs o cumulare - USL, prin urmare o formă de dreapta este absolut normală, e logică, e previzibilă. Există potenţial pentru aşa ceva. Eu cred că în următoarele luni o să putem discuta din ce în ce mai detaliat", a spus europarlamentarul PDL.

Întrebat dacă noua structură ar trebui făcută înainte sau după alegerile locale, Ungureanu a spus: "Ar trebui făcută la timp, practic de acum înainte".

"Dacă Mişcarea Populară este făcută până la alegerile locale, evident că va exista un gen de colaborare la alegerile locale, dacă nu la alegerile generale", a afirmat Traian Răzvan Ungureanu.

El a subliniat, însă, că "nu este un principiu sănătos să programezi o astfel de mişcare după alegeri".

Traian Răzvan Ungureanu nu a exclus posibilitatea ca UNPR să facă parte din Mişcarea Populară. "De ce nu? Dar, atenţie, nu vorbim de înfrăţirea PDL - UNPR, vorbim de o posibilă colaborare", a susţinut europarlamentarul PDL.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor