Traian Băsescu: Ponta, orgoliul, propaganda şi minciuna nu pot înlocui inteligenţa!

Ridicat de Ponta la rangul de unic duşman notabil al PSD - însă un adversar pe care social democraţii îl înving de fiecare dată - Băsescu reacţionează dur.
Traian Băsescu (Epoch Times România)
Loredana Diacu
20.10.2015

Traian Băsescu îi dă o replică dură premierului Ponta, care a afirmat că fostul şef al statului este singurul adversar al PSD, adversar pe care partidul său l-a învins de fiecare dată.

"Ponta, orgoliul, propaganda şi minciuna nu pot înlocui inteligenţa!", scrie Băsescu, pe Facebook.

"Ascultă, Ponta, n-ai înţeles nimic. Nici azi nu pricepi că, în noiembrie 2014, nu eu ţi-am fost adversar, ci Iohannis. Din acest motiv ai şi pierdut alegerile prezidenţiale. Dacă n-ai aflat, te asigur eu că n-am candidat în 2014.

Iar dacă te ducea mintea să înveţi măcar câte ceva de la mine, cu siguranţă astăzi ai fi fost preşedintele României.

Eşti încă tinăr şi, cred eu, încă poţi să mai afli că orgoliul, propaganda şi minciuna nu ţin loc de inteligenţă şi experienţă.", continuă fostul preşedinte.

Reamintim că anterior declaraţiilor lui Băsescu, Ponta a afirmat duminică, în cadrul Congresului PSD: “Politic avem doar un adversar. Tot pe Băsescu. El culege ce a semănat. E singurul care are capacitatea de a se lupta cu noi, dar aşa cum l-am bătut de fiecare dată, putem s-o facem şi de acum încolo”, a spus Ponta.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor