Tragedia de la Colectiv. Încă o persoană şi-a pierdut viaţa

Încă o persoană şi-a pierdut viaţa, luni, în urma tragediei de la clubul Colectiv, bilanţul ridicându-se astfel la 31 de morţi.
(BOGDAN FLORESCU / The Epoch Times)

Informaţia a fost comunicată luni după-amiază de vicepremierul Gabriel Oprea, în şedinţa grupului de lucru de la Guvern, informează Mediafax.

Este vorba de un tânăr, neidentificat, care se afla la Spitalul de Arşi din Capitală într-o stare foarte gravă şi avea arsuri de gradul carbonizării la mâini şi antebraţe, conform directorului medical al Spitalului Militar, Cristian Niţescu.

Vineri seară, la clubul Colectiv din Capitală a avut loc un incendiu devastator care a marcat un moment trist în istoria României. În urma incidentului şi-au pierdut viaţa 31 de persoane şi alte 183 au fost rănite. În prezent, 136 tineri se află internaţi în spitalele din Bucureşti, iar mulţi dintre ei sunt în stare critică.

Din păcate, numărul deceselor va creşte semnificativ în următoarea perioadă, existând posibilitatea ca acesta să se dubleze, a anunţat, duminică, grupul de lucru convocat de premierul Victor Ponta la Palatul Victoria.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne