Totul pentru Partid: Rovana Plumb organizează un mare miting PSD la Târgovişte

Rovana Plumb
Rovana Plumb (Florin Chirila/Epoch Times)
Dana Betlevy
13.05.2019

Rovana Plumb, nr.1 pe lista candidaţilor PSD la alegerile europarlamentare şi şefa filialei din Dâmboviţa, va organiza un miting sâmbăta, 18 Mai, la Târgovişte, la care vor participa şeful său de partid Liviu Dragnea şi premierul Viorica Dăncilă.

Mitingul din Târgovişte va avea loc în Piaţa Tricolorului, începând cu ora 12:00.

Organizatorii, care aşteaptă participarea a peste 30.000 de membri şi simpatizanţi social–democraţi dâmboviţeni, au dat ca „temă pentru acasă”, fiecărei organizaţii locale, să asigure prezenţa a „unui minim de 100 de membri”.

Reamintim că la ultimele două mitinguri mari ale social-democraţilor, de la Iaşi şi Galaţi, liderii PSD au fost întâmpinaţi de protestatari care au ţinut să îşi exprime, prin huiduieli şi scandări, dezaprobarea faţă de modul în care este condusă ţara şi, în special, faţă de felul în care este modificată legislaţia privind Justiţia.

Oricât a încercat PSD-ul să acopere huiduielile dând indicaţii jandarmilor să-i ţină departe de locul mitingului pe protestatari şi punând muzica tare la boxe, scandările anti-Dragnea au răsunat puternic.

Pe de altă parte, PSD n-a reuşit să aducă la proteste numărul de simpatizanţi promis, în pofida faptului că s-au făcut eforturi pentru a umple autocarele cu oameni de pe tot teritoriul Moldovei.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor