Tenis: Pe 12 şi 13 mai se joacă cel mai mare "simultan" din România

(photos.com)
Epoch Times România
03.05.2012

Peste 1.000 de amatori de tenis vor juca, pe 12 şi 13 mai, în 30 de competiţii programate simultan în 21 de oraşe, în cel mai mare simultan programat vreodată la noi în ţară.

Pentru a participa la unul dintre cele 30 de turnee care vor avea loc în weekendul "România joacă tenis!", e nevoie de înscrierea prealabilă în comunitatea tuturor amatorilor de tenis: BCR Tenis Partener. Odată înscris, oricine poate intra pe tablourile de joc ale turneelor simultane din 12 şi 13 mai şi va putea continua să joace, pe tot parcursul anului, în comunitatea iubitorilor acestui sport.

Pentru amatorii de tenis care nu sunt încă membri BCR Tenis Partener, detaliile de înscriere sunt disponibile pe www.romaniajoacatenis.ro.

Oraşele care vor găzdui competiţiile de tenis sunt Bucureşti, Baia Mare, Braşov, Cernavodă, Caracal, Cluj-Napoca, Deva, Galaţi, Govora, Iaşi, Mangalia, Mediaş, Motru, Oradea, Ploieşti, Piatra Neamţ, Târgu Mureş, Târgovişte, Timişoara, Tulcea şi Chişinău.

Oraşele care vor găzdui lecţii gratuite de tenis sunt Bucureşti, Braşov, Cluj-Napoca, Galaţi, Iaşi, Timişoara şi Târgu Mureş.

"România joacă tenis!" este un proiect MPG, o firmă de marketing sportiv, derulat în cadrul campaniei "Mişcarea de sănătate". Susţinută editorial de postul public de radio, "Mişcarea de Sănătate" este prima campanie pe termen lung iniţiată de un post de radio, care urmăreşte să-i îndemne pe ascultători la activităţi în aer liber, promovând în egală măsură o viaţă sănătoasă, turismul şi ecologia.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor