Tânără din judeţul Sibiu, plecată la muncă în Germania, a fost dată dispărută. Poliţia cere ajutorul cetăţenilor

Moldovan Simona
Moldovan Simona (politiaromana.ro)

Poliţiştii sibieni se află în căutarea unei tinere în vârstă de 21 de ani, din satul Netuş, care a plecat la muncă în Germania în urmă cu aproximativ o lună fără a mai putea fi contactată de familie. Tatăl tinerei a fost cel care a sesizat poliţia.

“La data de 16 septembrie, un bărbat a sesizat IPJ Sibiu cu privire la faptul că, în urmă cu aproximativ o lună, fiica sa, Moldovan Simona, în vârstă de 21 de ani, domiciliată în localitatea Netuş, judeţul Sibiu, a plecat la muncă în Germania, fără a mai putea fi contactată de familie”, a anunţat, într-un comunicat, Inspectoratul Judeţean de Poliţie Sibiu.

Potrivit Agerpres, tânăra are ca semnalmente: înălţime 165 cm, greutate 50 kg, ochi căprui/verzi, păr brunet, lung. Nu se cunosc hainele pe care ea le-ar fi purtat în momentul plecării.

În ceea ce priveşte semnele particulare, tânăra are tatuaje pe piciorul drept, sub forma unui lanţ, a unui trandafir şi a unui ochi, şi în zona pieptului, reprezentând datele de naştere ale părinţilor.

IPJ Sibiu a mai transmis că cetăţenii ce pot oferi informaţii care să conducă la depistarea acesteia sunt rugate să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic pentru situaţii de urgenţă 112.