Sute de români dau în judecată statul pentru campania de vaccinare anti-Covid, susţine avocatul Piperea. Acuză un experiment

Vaccinul Pfizer anti COVID-19 preparat în Southfield, Michigan, 5 noiembrie 2021
Vaccinul Pfizer anti COVID-19 preparat în Southfield, Michigan, 5 noiembrie 2021 (Jeff Kowalsky/AFP via Getty Images)

Avocatul Gheorghe Piperea a anunţat, miercuri, pe pagina sa de Facebook, că peste 400 de români au intentat un “proces colectiv, de tip class action”, în care cer statului să oprească actuala “campanie de imunizare în masă”. În plus, reclamanţii mai acuză că, prin campania de vaccinare anti-Covid, statul român a derulat un “experiment de manipulare genetică, care “aduce atingeri grave condiţiei şi demnităţii umane”.

Potrivit avocatului, s-au adunat “enorm de multe probe şi informaţii” necesare procesului, primul termen fiind stabilit pentru data de 21 septembrie.

De asemenea, Piperea atrage atenţia asupra faptului că Moderna, producătorul unuia dintre vaccinurile anti-Covid existente în prezent pe piaţă, a dat în judecată Pfizer şi producătorul german de medicamente BioNTech, acuzându-i că au copiat tehnologia Moderna pentru a-şi produce propriul vaccin.

“Aceasta înseamnă, pur şi simplu, că producătorii multimiliardari ai vakseenului au minţit autorităţile europene ale medicamentelor (care s-au lăsat păcălite, de altfel, date fiind şpăgile, sponsorizările şi presiunile politice implicate) şi că aceste seruri experimentale de terapie genetică nu ar fi trebuit nicicând autorizate”, a comentat Piperea scandalul dintre cei doi producători.

În continuare, redăm postarea integrală a avocatului:

Un număr de 404 de reclamanţi au văzut în vakseenul cu arene mesager comercializat de faizer şi mondena* un experiment de manipulare genetică de natură a aduce atingeri grave condiţiei şi demnităţii umane. Pentru a opri acest experiment s-a declanşat contra Statului român un proces colectiv, de tip class action, care tinde la stoparea acestui experiment pe teritoriul României.

De asemenea, reclamanţii au cerut stoparea “imunizării” în masă cu aceste seruri experimentale pentru a se scoate din puşcăria sanitar - digitală în care ne-ar putea reintroduce din octombrie certificatul sanitar digital, prelungit cel puţin până în iunie 2023 de Uniunea Europeană (în ciuda tuturor evidenţelor ştiinţifice că acest nazzipass nu are nicio eficienţă sanitară - dimpotrivă, are extrem de multe dezavantaje şi efecte secundare nocive).

Octombrie vine cu frigul, gripele şi virozele, iar testele pisiar, atât de “credibile” şi fezabile, vor creşte din pix “pozitivările” la niveluri de natură a stârni din nou frică şi ipohondria, cu consecinţa că tehnocraţii vor impune, iar politicienii ne vor supune, din nou, la restricţii, segregare socială şi experimente de “imunizare” în masă.

De aceea, acest proces este crucial, chiar dacă nu implică decât un număr infim de reclamanţi în raport de milioanele de păgubiţi.

Primul termen al acestui proces cu 404 reclamanţi este în data de 21 septembrie, adică în trei săptămâni de acum încolo.

Dat fiind sistemul judiciar românesc, deficitar la capitolul efectelor erga omnes (faţă de toată lumea) ale proceselor de tip class actions, dacă acest proces se va fi terminat cu bine, de efectele sale vor beneficia cu certitudine reclamanţii**. Dar precedentul judiciar va fi utilizabil şi de către alte persoane, cu condiţia să demareze propriile procese.

Între momentul introducerii acţiunii (prima decadă a lunii februarie 2022) şi primul termen, din septembrie 2022, s-au adunat enorm de multe probe şi informaţii necesare procesului. Cea mai şocantă dintre ele este procesul dintre faizer şi mondena, care se acuză reciproc ca şi-au furat patentul asupra tehnologiei cu arene mesager.

Aceasta înseamnă, pur si simplu, că producătorii multimiliardari ai vakseenului au minţit autorităţile europene ale medicamentelor (care s-au lăsat păcălite, de altfel, date fiind şpăgile, sponsorizările şi presiunile politice implicate) şi că aceste seruri experimentale de terapie genetică nu ar fi trebuit nicicând autorizate. În plus, acest proces mai probează că vakseenarea în masă nu a fost o măsură de politică sanitară înţeleaptă, ci un mega- gheşeft financiar şi o chestiune de politică pernicioasă, de cea mai joasă şi mai infracţională speţă.

Vă ţinem la curent cu desfăşurarea procesului, pentru că trebuie să ştiţi, indiferent că aţi devenit sau nu reclamanţi, în ce v-au băgat autorităţile, specialiştii, experţii, eroii din linia întâi şi demenţii mesianici care vă vor binele şi vă vor dispăruţi.

*aceste cuvinte sunt scrise astfel din raţiuni de evitare a cenzurii feisbuc - îmi pare rău că trebuie să reamintesc asta mereu

**există argumente conform cărora şi persoanele aflate în situaţii identice sau similare cu reclamanţii ar beneficia de aceste efecte, dar nu e locul unei explicaţii ample a acestor argumente aici şi acum.