Sulfina Barbu: Cristian Preda m-a dezamăgit foarte mult

Sulfina Barbu (JEAN-CHRISTOPHE VERHAEGEN / AFP / Getty Images)
Epoch Times România
03.04.2012

Cristian Preda a susţinut un alt candidat decât cel desemnat de PDL pentru Primăria Generală a Capitalei şi de aceea s-a situat în afara partidului, a declarat marţi, la Palatul Parlamentului, liderul Organizaţiei de Femei democrat-liberale, deputatul Sulfina Barbu.

Potrivit acesteia, Cristian Preda "este liber" să conteste excluderea sa din PDL, acest drept fiind prevăzut în Statutul şi regulamentul partidului şi a precizat că acesta a discutat înainte de excludere cu conducerea partidului.

"Domnia sa este liber să conteste, e liber să se adreseze Comisiei Naţionale de statut şi litigii, este dreptul domniei sale, e în Statutul PDL şi în regulament. Dar ceea ce trebuie să spună dl Preda este că a discutat cu oamenii din conducerea PDL în toată această perioadă. Sunt dezamăgită că dl Cristi Preda s-a plasat singur în afara partidului, anunţând că susţine un alt candidat la Primăria Generală a Municipiului Bucureşti. Fiecare are dreptul să-şi spună punctul de vedere, dar faptul că a anunţat public că susţine un alt candidat l-a plasat în afara partidului şi asta m-a dezamagit foarte mult", a spus Sulfina Barbu.

Pe de altă parte, ea a susţinut că PDL întotdeauna a fost şi rămâne un partid al primarilor, administraţiei locale, partidul care susţine descentralizarea.

Sulfina Barbu a arătat că nu poate confirma dacă Emil Boc este măsurat în sondajele pentru Primăria Clujului, dar a adăugat că fostul premier este măsurat la nivel naţional, ca lider al PDL.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor