Ştiri pe scurt: Tenis - Monica Niculescu a fost învinsă de japoneza Ayumi Morita

Jucătoarea română de tenis Monica Niculescu. (Mark Metcalfe / Getty Images)
Epoch Times România
01.04.2014

Jucătoarea română de tenis Monica Niculescu a fost învinsă de japoneza Ayumi Morita, cu 6-4, 3-6, 7-6 (1), luni, în manşa inaugurală a turneului WTA de la Monterrey (Mexic), dotat cu premii totale de 500.000 de dolari.

* FC Vaslui a învins pe FC Braşov cu scorul de 1-0 (0-0), luni seara, pe teren propriu, într-o partidă din etapa a 25-a a Ligii I de fotbal. Fundaşul spaniol César Ortiz Puentenueva (61) a marcat singurul gol al partidei, din centrarea lui Nicolae Muşat.

* Universitatea Cluj a învins pe Gaz Metan Mediaş cu scorul de 1-0 (0-0), luni seara, la Tg. Mureş, într-un meci din etapa a 25-a a Ligii I de fotbal. Unicul gol al partidei a fost reuşit de Valentin Lemnaru (60), în condiţiile în care medieşenii au evoluat din min. 30 în zece oameni, atacantul englez Jordan Robertson fiind eliminat pentru al doilea cartonaş galben.

* Corona Braşov a învins pe HSC Miercurea Ciuc cu scorul de 3-1 (1-1, 0-0, 2-0), luni seara, pe Patinoarul Olimpic din Braşov, în primul meci al finalei Campionatului Naţional de hochei pe gheaţă.

* Fotbalul uruguayan, marcat de violenţele între suporteri, a intrat în criză după decizia preşedintelui ţării, José Mujica, de a retrage poliţia de pe stadioanele din Montevideo, provocând suspendarea meciului dintre Penarol şi Miramar Misione.

* Ministrul suedez al Sporturilor, Lena Adelsohn Liljeroth, a afirmat luni că va cere poliţiei să identifice mai bine suporterii violenţi din fotbal, după moartea unei persoane în timpul meciului dintre Djurgaarden şi Helsingborg.

* Ciclistul spaniol Alberto Contador a urcat pe primul loc în clasamentul mondial UCI World Tour, după ce s-a clasat pe locul secund în Turul Cataloniei, după compatriotul său "Puriţo" Rodriguez.

* Hugh Laurie, actorul care îl interpretează pe Dr. House în cunoscutul serial american cu acelaşi nume, i-a ironizat pe jucătorii echipei spaniole de fotbal FC Barcelona, într-o postare pe o reţea de socializare.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor