Ştiri cu tâlc. Trump: “Îi reprezint pe cei mai buni oameni care există pe Pământ”

Preşedintele american Donald Trump
Preşedintele american Donald Trump (Saul Loeb/AFP/Getty Images)

Preşedintele american Donald Trump i-a mustrat pe criticii săi şi pe elita politică americană la un miting în Minnesota, afirmând că el îi reprezintă pe “cei mai buni oameni care există pe Pământ”.

Trump şi-a atacat opozanţii politici în timpul unui miting în Duluth, Minnesota, ce a avut loc miercuri, când a discutat despre recent publicatul raport al Inspectorului General din Departamentul de Stat, care a dezvăluit atitudinea anti-Trump manifestată de agenţii FBI Peter Strzok şi Lisa Page, care nu numai ca şi-au exprimat în mod direct poziţia lor anti-Trump în mesajele text schimbate între ei, dar erau şi implicaţi romantic deşi amândoi sunt căsătoriţi.

“Ce escrocherie este toată treaba asta. Cu Peter Strzok şi amanta sa, Lisa Page. Nu cred că soţia şi soţul lor sunt prea fericiţi referitor la acest lucru. Ce credeţi? Eu nu cred că sunt prea fericiţi”.

El a continuat, criticând întregul mod în care FBI a gestionat ancheta împotriva serverului privat de e-mail folosit de fostul secretar de stat Hillary Clinton pentru probleme oficiale.

“Nu contează câte infracţiuni a comis [Hillary Clinton], ei au dorit ca ea să fie nevinovată. În cazul meu, nimic, nu există colaborare, nu este nimic”, a precizat Trump, în timp ce mulţimea de susţinători a început să scandeze “Închideţi-o!”

Ei au dorit să ne creeze probleme şi treaba nu merge prea bine, vă spun. Este dezgustător. Se numeşte ‘falsă vânătoare de vrăjitoare’”.

Apoi, Trump a criticat întreaga elită politică a Statelor Unite, întrucât mulţi dintre ei au susţinut-o pe candidata democrată Hillary Clinton în timpul campaniei prezidenţiale din 2016.

“De ce li se spune ‘elită’? Am un apartament mult mai bun ca al lor. Sunt mai inteligent ca ei. Sunt mai bogat decât ei. Am devenit preşedinte şi ei nu au făcut-o”, a mai declarat liderul de la Casa Albă.

“Şi îi reprezint pe cei mai minunaţi, inteligenţi, cei mai loiali şi cei mai buni oameni care există pe Pământ. Deplorabilii! Vă amintiţi? Deplorabilii”, a continuat el, făcând referire la un atac al lui Clinton asupra susţinătorilor lui Trump, numindu-i în timpul campaniei prezidenţiale “o adunătură de oameni deplorabili”.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Externe