Steaua oscilează pentru Cruz

(Julian Finney / Getty Images)
Bogdan Costea
19.01.2013

Steaua a obţinut o remiză în confruntarea amicală cu FC Basel (1-1), dar a fost la câteva secunde de prima victorie din cantonamentul din Marbella. Doru Bratu a greşit nepermis în minutele de prelungire, astfel că elveţienii au obţinut o remiză la care nu mai sperau.

Tehnicianul din Ghencea a părut extrem de nervos la final, însă la "rece", intrat în direct la digisport, a avut un discurs echilibrat.

Roş-albaştrii trec printr-o perioadă în care acumulează extrem de mult din punct de vedere fizic, astfel că randamentul lor nu poate fi, încă, cel optim.

"Nu am urmărit rezultatul, ci să creăm un ritm şi să creăm nişte automatisme. Nu există niciun fel de presiune în acest moment, este normal să ne bucurăm în orice clipă de marcarea unui gol. Mai avem multe lucruri de realizat în următoarele 10 zile şi sunt sigur că vom ajunge la nivelul de pregătire necesar pentru primul meci cu Ajax. Este greu în această perioadă de acumulări, băieţii trebuie înţeleşi. Mă bucur că fotbaliştii dau randament şi sunt de la meci la meci mai buni, a precizat tehnicianul Reghecampf pentru sursa citată.

Brazilianul Cruz, debutant şi, se pare, încă în probe la Steaua, s-a mişcat bine în partida cu Basel, însă patronul Gigi Becali l-a desfiinţat pe brazilian, afirmând despre acesta că este mai slab decât Dumitraş. Mult mai echilibrat a fost antrenorul Reghecampf.

"Cruz? Este un fotbalist foarte bun, eu îl ştiam foarte bine. Are un contract înregistrat deja la LPF, cluburile s-au înţeles. Mai trebuie doar să treacă şi vizita medicală. Dacă patronul nu-l vrea, este posibil să nu vină. Dânsul plăteşte, este normal, dar noi am lucrat bine cu Rafael Cruz. El are nevoie de o perioadă de acomodare, dar este un fotbalist tehnic, care face bine faza de apărare şi care ne va ajuta. Voi discuta cu patronul şi vom vedea ce este de făcut", a mai precizat Reghe.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor