Dan Petrescu vs Steaua în Antalya

Echipa Steaua Bucureşti va întâlni, la 3 februarie, în cadrul cantonamentului din Antalya, formaţia Dinamo Moscova, pregătită de Dan Petrescu, informează site-ul oficial al liderului Ligii I.
(DANIEL SANNUM LAUTEN / AFP / GettyImages)
Bogdan Costea
17.01.2013

Echipa Steaua Bucureşti va întâlni, la 3 februarie, în cadrul cantonamentului din Antalya, formaţia Dinamo Moscova, pregătită de Dan Petrescu, informează site-ul oficial al liderului Ligii I. În afara meciului din 3 februarie cu Dinamo Moscova, Steaua va mai disputa partide amicale cu NK Split (Croaţia - 29 ianuarie), Şturm Graz (Austria - 1 februarie), Mlada Boleslav (Cehia - 5 februarie), Slovan Bratislava (Slovacia - 7 februarie) şi FK Jablonec (Cehia - 9 februarie). Cel de-al doilea stagiu de pregătire al iernii va avea loc în perioada 27 ianuarie - 10 februarie, iar echipa va fi cazată la Calista Luxury Resort, din Belek.

Steaua va întâlni echipa olandeză Ajax Amsterdam în 16-imile de finală ale Ligii Europa. Steaua va juca meciul tur în deplasare, la 14 februarie, de la ora 20.00, returul urmând să aibă loc în România, la 21 februarie, de la ora 22.05. Steaua va pleca la Amsterdam direct din cantonamentul din Antalya.

În ceea ce priveşte lotul de jucători, finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat că atacantul formaţiei Petrolul Ploieşti, Jeremy Bokila, pe care îl doreşte la echipă, ar fi de acord cu un transfer, însă nu crede că tranzacţia se va perfecta din cauza impresarului. "Mie îmi place Bokila. Szukala i-a dat lui Mihai Stoica numărul impresarului lui Bokila şi au discutat. Impresarul a zis că mai are oferte de la Standard şi încă un club, iar Mihai Stoica i-a zis că Steaua nu face licitaţie, aşa ca să trimită pe mail pretenţiile financiare. Bokila vrea să vină. Eu am încredere în el dacă va fi bine pregătit, are ceva. Jucătorul îmi spune că el nu mai e al lui Petrolul şi că nici nu a primit banii de la Petrolul. Cred că o să aibă pretenţii prea mari şi nu o să se facă", a afirmat Becali, la Digi Sport.

Jeremy Bokila este împrumutat, până în vară, la Petrolul Ploieşti, gruparea prahoveană având dreptul de a-l achiziţiona în schimbul a 350.000 de euro. Pentru moment, gruparea patronată de Florian Walter nu a activat această clauză. Jucătorul congolez nu a venit la reunirea echipei Petrolul, care a avut loc, miercuri, antrenorul Cosmin Contra anunţând că Bokila va fi suspendat până la finalul contractului scadent în vară.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor