Şoşoacă, umilinţă maximă. Susţinătorii ei absentează de la protestul împotriva excluderii sale din AUR

Diana Şoşoacă
Diana Şoşoacă (Youtube - screenshot)

Tentativa senatoarei Diana Şoşoacă de a penaliza recenta excludere din AUR printr-un protest “de amploare” la sediul central al partidului a eşuat, după ce nimeni nu s-a prezentat la evenimentul programat să aibă loc sâmbătă. Evenimentul a fost şters între timp de pe Facebook şi senatoarea, poate de jenă, nici nu l-a menţionat în postările sale ulterioare, care conţin în continuare numeroase acuzaţii, ameninţări şi dezvăluiri la adresa foştilor colegi “anti-sistem” şi “anti-oculta mondială”, relatează publicaţia podul.ro.

Totuşi, chiar dacă nu s-au prezentat la protestul anti-AUR, susţinătorii senatoarei, prezenţi pe reţelele de socializare, critică încă foarte agresiv demiterea acesteia, postând mesaje pe paginile publice ale copreşedinţilor AUR George Simion şi Claudiu-Richard Târziu.

Potrivit sursei citate, mulţi dintre susţinători nu se rezumă doar la a critica excluderea avocatei din AUR, recurgând la reproşuri, dezvăluiri incendiare şi multă mizerie scoasă de sub preş, dar îşi exprimă şi dezamăgirea faţă de proiectul politic, considerând-se chiar trădaţi şi minţiţi.

Redăm câteva dintre aceste mesaje:

Valentin, pe pagina oficială a copreşedintelui AUR George Simion: Repară greşeala făcută în legătură cu excluderea Senatoarei Ivanovici Diana din Aur, demonstrează că eşti un lider în care Poporul Român poate SA aibă încredere. Altfel nu te poţi numi Patriot!!!

Luiza, pe pagina lui George Simion: Toate pozele din lume nu schimbă situaţia. Şoşoacă a fost dată afară după ce a vorbit de vaccinuri. Lavric pentru gestul de a se scurge pe scaun într. Un mod nedemn de un parlamentar ar trebui exclus din AUR. Iar dl Târziu şi Tănase să îşi dea demisia. Îmi pare cu atât mai rău cu cât aveam mari speranţe în av. Tănase. Până acum nu are nici o intervenţie parlamentară sau în comisii. Vai vouă şi mai ales vai nouă care v-am votat şi am făcut loby pt. Voi!

Anastasia, pe pagina copreşedintelui AUR Claudiu Târziu: NUUU MAI SUSTINEM AUR FĂRĂ DIANA....SUNTEM F MULŢI!RUSINE TRĂDĂTORILOR.

Mihai, pe pagina lui Claudiu Târziu: Fără ajutorul PNR-ului, AUR nu trecea pragul electoral şi acum nu mai erai senator. Să nu uităm nici seara de 6.Dec. 2020 câţi bani (pardon voturi) s-au numărat.

Marinela: C. Tîrziu jeg trădător rasist nu meriţi să fii în AUR NU faci nici cit degetul mic al D Şoşoacă. Jegule dacă ai făcut să nu se facă şedinţa de la comisia de abuzuri ce ai rezolvat, ai făcut scăpat şi dosarul celor din guvernarea mafiotă care ne conduc,te-ai răzbunat pe popor tu şi acoliţi tăi, nu pe dna avocat.

Totodată, susţine podul.ro, eşecul Dianei Şoşoacă la evenimentul de sâmbătă a fost evidenţiat cu entuziasm şi de subalternii lui Mihai Gâdea de la Antena3, care, la rândul său, a avut unele tensiuni cu senatoarea într-o emisiune unde o avea ca invitată:

“Diana Şoşoacă, părăsită de cei mai aprigi susţinători. Nu a venit nimeni la mitingul anunţat. Mitingul de amploare care ar fi trebuit să aibă loc sâmbătă dimineaţă, pentru susţinerea Dianei Şoşoacă, se dovedeşte a fi un eşec de proporţii”.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne