Şoşoacă: O parte a poporului român vrea să ajung preşedintele României. Dacă mi-o vor cere, o să o fac

Diana Şoşoacă
Diana Şoşoacă (Screenshot)

Senatoarea ex-AUR Diana Şoşoacă nu exclude posibilitatea de a candida la cea mai înaltă funcţie în stat la alegerile prezidenţiale din 2024.

"Mi-aduc aminte ce mi-a spus Înalt Prea Sfinţía Sa Teodosie când mi-a dat binecuvântarea să intru în politică: Acceptă-ţi destinul de jertfă, îţi spun că mi-a spus 'acceptă-ţi destinul de jertfă, îţi spun că ai destin de jertfă şi te opui, nu e bine să te opui. Ai un drum greu, acceptă-l şi eu îţi dau binecuvântarea!' Eu i-am spus că nu vreau să intru în politică şi mi-a spus că de aici ai făcut cât ai putut, numai dacă vei fi acolo (în Parlament - n.r.) ne mai poţi ajuta", a declarat Diana Şoşoacă, la Realitatea Plus.

Senatoarea susţine că există planuri pentru constituirea unei noi formaţiuni politice care să coaguleze cea mai mare parte a forţelor naţionaliste, dar a evitat să dea detalii, pentru a-i ţine departe pe adversari.

"Nu m-am gândit eu (la candidatura pentru Cotroceni - n.r.), dar s-a gândit o parte a poporului român, dar am înţeles că trebuie să ai legături externe foarte mari. Cred că ar fi pentru prima dată când un om fără legături cu serviciile, fără legături externe, ar ajunge preşedintele României. Şi, ca să parafrazez un mare politician, dacă mi-o vor cere, o să o fac!".