Şoşoacă acuză o conspiraţie criminală: Am fost în prag de a fi internată cu simptome ce păreau a fi de otrăvire

Diana Şoşoacă
Diana Şoşoacă (Youtube - Screenshot)

Senatoarea AUR Diana Şoşoacă a declarat, într-un interviu acordat Adrianei Bahmuţeanu, că, în timpul campaniei electorale pentru parlamentarele de anul trecut, a fost avertizată să nu “miroasă” florile pe care le primeşte şi că se pune la cale infectarea ei şi a familiei sale cu Covid pentru că “vor avea viaţa grea cu mine în Parlament”.

„Mi s-a spus să nu mai miros florile pe care le primesc. Că sunt multe persoane ‘non grata’ din străinătate care au primit buchete de flori pe care erau puse nişte substanţe care i-au îmbolnăvit grav sau care şi mai grav… Eu nu sunt paranoică, dar mi s-a întâmplat de două ori să fiu în prag de a fi internată în acea perioadă, cu nişte simptome ce păreau a fi de otrăvire.

Am primit în toamnă o pâine frământată frumos de nişte călugăriţe, arăta şi mirosea ceva ce nu-ţi poţi închipui, şi una dintre ele mi-a spus că să nu cred că sunt otrăvită, o să mănânce ea un pic din pâine. Am spus că nu e nevoie, că eram convinsă că îmi vor binele, dar am tresărit, pentru că mi-am adus aminte de ce îmi spuseseră anumite persoane cu puţin timp înainte”, a precizat Şoşoacă, citată de Aktual24.ro.

De asemenea, senatoarea AUR, cunoscută pentru criticarea în termeni duri a măsurilor şi restricţiilor adoptate de autorităţi în vederea combaterii epidemiei de SARS-cov-2, a mai susţinut că, în momentul în care a suferit acele simptome similare „otrăvirii”, nu s-a dus la spital ci a fost tratată acasă de către „medicii ei”.

„Chiar mi-a spus un prieten medic că atunci când mă liniştesc să mă duc să-mi facă nişte analize pentru metale grele”, a adăugat Şoşoacă.

Totodată, senatoarea a acuzat că anumite persoane, deranjate de prezenţa ei în Parlament, ar dori să o infecteze atât pe ea cât şi familia ei cu temutul Covid.

„Este foarte clar că se pune la cale infectarea mea cu Covid pentru că vor avea viaţa grea cu mine în Parlament. Cinci persoane, din cinci direcţii diferite mi-au spus să fiu atentă, mai ales copiii mei, pentru că se pregăteşte infectarea mea şi a familiei mele cu ceva ce ar semăna cu SARS-COV-2, dar nu va fi SARS-COV-2”, a afirmat Diana Şoşoacă.

Reamintim că senatoarea AUR a făcut o serie de remarci şi acuzaţii în legătură cu obligativitatea purtării măştilor de protecţie, a vaccinurilor sau chiar a controversatului miliardar de origine ungară George Soros, pe care l-a acuzat că finanţează campanii de denigrare împotriva ei.

De altfel, săptămâna trecută, Şoşoacă a susţinut, la România TV, că masca îi provoacă moartea şi a amintit că a formulat plângeri penale împotriva lui Raed Arafat, Ludovic Orban şi a lui Florin Cîţu.

„Cine e în prima linie? Domnul Raed Arafat, cu domnul Orban şi cu domnul Cîţu? Noi contra lor am formulat plângerile penale. Raed Arafat nu e în prima linie. Stă bine mersi într-un birou şi nu ştiu de când n-a mai practicat medicină”, a adăugat senatoarea la acea vreme.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne