Simona Halep va participa la turneul Transylvania Open de la Cluj-Napoca

'Dubla campioană de Grand Şlam şi-a confirmat oficial prezenţa la Transylvania Open. Ultima dată când am văzut-o pe Simona la Cluj, pe terenul de joc, alături de fani, a fost în 2019, la Sports Festival. Ne bucurăm că a reuşit să îşi revină după accidentări şi abia aşteptăm să o primim acasă aşa cum se cuvine, cu tribuna plină.', au anunţat organizatorii competiţiei de la Cluj-Napoca.
Jucătoarea română de tenis Simona Halep.
Jucătoarea română de tenis Simona Halep. (Getty Images)

Simona Halep (29 ani, 11 WTA) va fi prezentă în luna octombrie la Cluj-Napoca la cel de-al doilea turneu din circuitul profesionist WTA organizat în acest oraş, după Winners Open (desfăşurat în luna august).

Anunţul a fost făcut de directorul 'Transylvania Open', Patrick Ciorcilă pe pagina de Facebook a competiţiei.

''Dubla campioană de Grand Slam şi-a confirmat oficial prezenţa la Transylvania Open. Ultima dată când am văzut-o pe Simona la Cluj, pe terenul de joc, alături de fani, a fost în 2019, la Sports Festival. Ne bucurăm că a reuşit să îşi revină după accidentări şi abia aşteptăm să o primim acasă aşa cum se cuvine, cu tribuna plină. Se anunţă deja o competiţie acerbă în octombrie, la Cluj. Transylvania Open este ultimul turneu înainte de WTA Finals, aşa că vom avea cu siguranţă un tablou foarte puternic!''.

La turneul din octombrie vor fi puse în joc 280 de puncte WTA şi premii de 235.238 de dolari.

Biletele pentru Transylvania Open WTA250 vor fi puse în vânzare la începutul lunii octombrie, iar numărul lor va fi decis în funcţie de reglementările legale în vigoare la data respectivă. Meciurile se vor juca în BT Arena, pe hard, iar competiţia va începe cu două zile de calificări. În cadrul turneului vor concura 32 de jucătoare la simplu şi 16 echipe la dublu.

Până atunci ne vom mai putea bucura de evoluţiile fostei lidere mondiale la turneele de la Indian Wells (6-17 octombrie), respectiv Kremlin Cup, de la Moscova (18-24 octombrie).