Simona Halep şi Darren Cahill au decis să-i ajute pe antrenorii de tenis

Jucătoarea română de tenis Simona Halep.
Jucătoarea română de tenis Simona Halep. (Adelaide International/facebook)

Simona Halep (locul 2 în ierarhia feminină de tenis) şi antrenorul ei - australianul Darren Cahill au luat decizia de a-i ajuta pe antrenorii de tenis afectaţi de pandemia de coronavirus.

Pandemia venită din oraşul Wuhan, China, din cauza iresponsabilităţii conducătorilor comunişti chinezi - care au ascuns scurgerea virusului agresiv dintr-un institut chinez - a dus la dezastre economice şi pierderi de mii de vieţi omeneşti. Bineînţeles că şi tenisul a avut de suferit prin suspendarea şi anularea a numeroase turnee începând din luna martie, odată cu anularea turneului de la Indian Wells chiar în prima zi de calificări.

În acest context, în afară de jucătorii de tenis - dintre care unii se gândesc deja să-şi schimbe domeniul de activitate -, antrenorii sportului alb se confruntă de asemenea cu probleme financiare, rămânând fără venit odată cu anularea competiţiilor.

Darren Cahill, antrenorul care a îndrumat-o pe Simona spre succese importante în carieră, a anunţat că echipa Halep îi va ajuta pe tehnicienii sportului alb.

"Sperăm să strângem câteva fonduri pentru mulţi dintre antrenorii din circuit care au fost cu adevărat afectaţi de COVID-19. Promitem să facem din asta o experienţă minunată. Simo a spus că va pune la bătaie o rachetă semnată şi un echipament Nike", a scris pe Twitter antrenorul australian.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Sport