Simona Halep, după startul excepţional de la Wuhan: "E un start bun. Aştept cu nerăbdare următorul meci"

Campioana noastră a început cu dreptul competiţia din China, cu o victorie lejeră, în două seturi, înregistrată în faţa sportivei din Cehia, Barbora Strycova (34 WTA), scor final 6-3, 6-2.
Jucătoarea română de tenis Simona Halep.
Jucătoarea română de tenis Simona Halep. (Getty Images)

Jucătoarea română de tenis Simona Halep (28 ani, 6 WTA) a avut nevoie de 85 de minute de joc efectiv pentru a-şi asigura prezenţa în optimile turneului Premier 5 “Dongfeng Motor Wuhan Open” din China, dotat cu premii totale de 2,828 milioane dolari. Reprezentanta noastră - cap de serie numărul patru - nu a avut emoţii în faţa oponentei sale din Cehia, Barbora Strycova, aceasta din urmă înclinându-se cu scorul 6-3, 6-2.

"E un start bun. Aştept cu nerăbdare următorul meci. Am fost motivată să intru pe teren şi să dau tot ce pot, să joc bine şi să lupt pentru victorie.. E de fiecare dată dificil contra ei (Strycova). E complicat. Uneori vine la fileu, alteori trimite şlice. Nu e niciodată uşor să joci contra ei, dar sunt încrezătoare de fiecare dată, pentru că am câteva meciuri câştigate împotriva ei şi e un lucru bun pentru mine", a declarat campioana de anul acesta de la Wimbledon.

În continuare, fosta lideră mondială o va avea ca adversară pe kazaha Elena Rîbakina (20 ani), beneficiară a unui wildcard - câştigătoarea ediţiei din acest an a circuitului de la Bucureşti, şi care a învins-o marţi în trei seturi pe tunisianca Ons Jabeur.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Sport