Simion, discurs din categoria "Jos Capitalismul": E o mare ruşine că Bistriţa are două Kaufland şi trei LIDL

George Simion
George Simion (Facebook - screenshot)

Co-preşedintele AUR George Simion a avut un discurs din categoria "Jos Capitalismul", vineri, la o întâlnire cu simpatizanţii AUR din Bistriţa, afirmând că “e o ruşine” faptul că oraşul are mai multe supermarketuri Kaufland şi Lidl, care nu sunt româneşti.

“E o mare ruşine că am zis să ne întâlnim la Kaufland. Şi lumea întreabă: la care Kaufland? Adică am ajuns bătaia de joc a tuturor. Un judeţ puternic, patriot, a ajuns să aibă două Kaufland-uri, să nu mai ştii la care să te întâlneşti şi trei LIDL. Am ajuns bătaia de joc, din cauza slugilor care ne-au condus. Vreau să văd şi nişte hipermarketuri româneşti, pe viitor, trebuie susţinuţi antreprenorii româneşti”, a afirmat liderul AUR, citat de publicaţia Infobistrita.ro.

Simion a adăugat că, deşi la Bistriţa sunt mere, “copiii noştri mănâncă mere din Polonia, din cauza unor trădători, care nu vor să-şi bată capul”.

“Ei îşi bat capul numai la combinaţii. Avem nevoie de voi, de un an de zile, toţi au tăbărât pe noi, de când e AUR în Parlament”, a adăugat co-preşedintele AUR făcând aluzie la administraţia oraşului, care a dat autorizaţii pentru hipermarketuri.