Simion, discurs din categoria "Jos Capitalismul": E o mare ruşine că Bistriţa are două Kaufland şi trei LIDL

George Simion
George Simion (Facebook - screenshot)

Co-preşedintele AUR George Simion a avut un discurs din categoria "Jos Capitalismul", vineri, la o întâlnire cu simpatizanţii AUR din Bistriţa, afirmând că “e o ruşine” faptul că oraşul are mai multe supermarketuri Kaufland şi Lidl, care nu sunt româneşti.

“E o mare ruşine că am zis să ne întâlnim la Kaufland. Şi lumea întreabă: la care Kaufland? Adică am ajuns bătaia de joc a tuturor. Un judeţ puternic, patriot, a ajuns să aibă două Kaufland-uri, să nu mai ştii la care să te întâlneşti şi trei LIDL. Am ajuns bătaia de joc, din cauza slugilor care ne-au condus. Vreau să văd şi nişte hipermarketuri româneşti, pe viitor, trebuie susţinuţi antreprenorii româneşti”, a afirmat liderul AUR, citat de publicaţia Infobistrita.ro.

Simion a adăugat că, deşi la Bistriţa sunt mere, “copiii noştri mănâncă mere din Polonia, din cauza unor trădători, care nu vor să-şi bată capul”.

“Ei îşi bat capul numai la combinaţii. Avem nevoie de voi, de un an de zile, toţi au tăbărât pe noi, de când e AUR în Parlament”, a adăugat co-preşedintele AUR făcând aluzie la administraţia oraşului, care a dat autorizaţii pentru hipermarketuri.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne