Simion, către simpatizanţii AUR, după excluderea Dianei Şoşoacă: Sunteţi alături de mine? Mergem până la capăt?

George Simion
George Simion (Epoch Times România)

Preşedintele AUR, George Simion, a transmis un mesaj simpatizanţilor formaţiunii pe care o conduce, în care acuză că „oameni cu intenţii rele” încearcă să „rupă şi să corupă” AUR şi anunţă că o va sprijini în continuare pe Diana Şoşoacă, fie ea şi senator independent.

„Sunt foarte, foarte supărat. Mulţi români şi-au pus speranţa în noi. Suntem ultima şansă să redăm României demnitatea pierdută şi de două luni de zile stau în Parlament pentru a împiedica ce încearcă foarte mulţi oameni cu intenţii rele: vor să ne rupă, să ne corupă, să ne cumpere, dar eu nu sunt de vânzare. Au încercat cu zeci de mii de euro să ne ia parlamentari şi vor crearea unei grupări distincte. Pentru asta au apelat la orice au putut: la bani, la certuri între noi, la dezbinare, la intrigi”, a afirmat Simion într-o înregistrare video publicată pe pagina sa de Facebook.

Liderul AUR a adăugat că excluderea Dianei Şoşoacă din partid este una dintre urmările demersurilor făcute de cei care vor să dezbine partidul.

„Un caz aparte este al colegei Diana Şoşoacă. Eu i-am propus Dianei să candideze pe listele AUR la Iaşi, şi veniseră mulţi să îi bage intrigi, să-i şoptească în ureche că nu o vom lăsa să-şi ia mandatul în primire şi că îi vom pune piedici. Nu a fost cazul, Diana este în Parlamentul României chiar dacă nu s-a înţeles cu unii sau alţii dintre colegi. Va fi în continuare senator al României, independent. Şi aşa cum am susţinut-o în aceste luni pentru că au venit mult să încerce să mă influenţeze pe mine ca să lovească în ea, pe iniţiativele corecte şi în lupta cu grupurile mafiote care luptă ne va găsi împreună, o să o susţin”, a afirmat preşedintele AUR.

La finalul mesajului său, George Simion îi întreabă pe votanţii AUR dacă îi rămân alături.

„Totodată este foarte important să ne continuăm şi calea noastră politică pentru că suntem o mişcare politică, singura care ţine cu românii. E important să rămânem uniţi. E important să rămânem împreună. Şi de asta vreau să vă întreb dacă sunteţi alături de mine, alături de noi, şi dacă mergem până la capăt pentru a face dreptate acestei ţări. Ne vom de zice în continuare de orice om cu probleme penale, de orice om cu sânge pe mâini şi o să facem numai ce este corect pentru România”, a conchis preşedintele AUR, George Simion.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne