Selecţionerul Adrian Mutu - 'Eu antrenez campioni, nu antrenez jucători de fotbal!' [video]

Selecţionerul echipei naţionale de tineret a României a ţinut un discurs motivant tricolorilor mici în timpul antrenamentului de miercuri, susţinut la Centrul Naţional de Fotbal de la Buftea, cu ocazia partidei cu naţionala Ucrainei de pe 9 octombrie.
Selecţionerul echipei naţionale de fotbal U21 a României, Adrian Mutu.
Selecţionerul echipei naţionale de fotbal U21 a României, Adrian Mutu. (Echipa naţională de fotbal a României/facebook)

În această dimineaţă, tricolorii Under 21 au efectuat ultima şedinţă de pregătire înainte de plecarea în Ucraina, unde sub bagheta magică a selecţionerului Adrian Mutu au pus la punct ultimele detalii tactice şi s-au exersat fazele fixe.

'Briliantul' a ţinut un discurs motivant elevilor săi înaintea plecării spre Ucraina - programată în această seară la ora 18.00.

"Eu cred că voi puteţi fi o echipă de campioni. Fiecare dintre voi sunteţi campioni, adică jucători de mare valoare. Eu când cer un lucru eu chiar cred că puteţi să faceţi acel lucru. Eu antrenez campioni, nu antrenez jucători de fotbal. Dacă veţi munci şi vă veţi pregăti serios acolo veţi ajunge. Simţiţi presiune? Foarte bine! Trebuie să fiţi mândri că simţiţi presiune. Presiunea e bună. Faptul că simţiţi presiune arată că lumea are aşteptări de la voi. De ce? Pentru că aveţi valoare! Dacă nu eraţi buni, nimeni nu s-ar aştepta să faceţi performanţă" a spus Adrian Mutu, potrivit site-ului oficial al Federaţiei Române de specialitate.

Pe 9 octombrie, tricolorii U21 vor întâlni Ucraina, în deplasare, iar pe 13 octombrie vor evolua la Giurgiu, cu Malta, în preliminariile EURO 2021. Partidele vor fi transmise la Prima TV, jocul de la Kiev, şi la PRO X, întâlnirea de pe stadionul “Marin Anastasovici”. De asemenea, ambele meciuri vor fi în direct şi la Radio România Actualităţi.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Sport