Şefa auditului din Primărie, acuzată că l-a învăţat pe Secureanu cum să iasă bine când l-a prins cu un pupitru de 80.000 de lei

Când controlorii le dau lecţii celor controlaţi cum să mascheze achiziţiile supraevaluate: Clarisa Viciu, directorul executiv de audit în Primăria Capitalei, l-a învăţat pe fostul manager de la Malaxa, Florin Secureanu, cum să iasă bine dintr-un audit, reiese dintr-o investigaţie jurnalistică.
Florin Secureanu
Florin Secureanu (Vocea.biz)

Şefa auditului din Primăria Capitalei, Clarisa Viciu, l-a învăţat pe fostul manager de la spitalul Malaxa, Florin Secureanu, cum să iasă bine când l-a prins cu un pupitru de 80.000 de lei, se arată într-o investigaţie publicată de tolo.ro, sub semnătura jurnaliştilor Mirela Neag, Răzvan Luţac şi Cătălin Tolontan.

Îndrăgostit de festivităţi, Secureanu a dat unei firme de casă 80.000 de lei pentru un podium şi încă 80.000 pentru un pupitru de la care au vorbit el şi Sorin Oprescu!

Florin Secureanu n-ar fi existat fără complicitatea celor care trebuiau să-l controleze. Vreme de 9 ani, oameni şi instituţii au închis ochii.

Povestea Clarisei Viciu, cea care a auditat, an de an, bugetul de 1 miliard de euro al PMB. Şi care l-a avut în mână pe Secureanu încă din 2012. Şi care "l-a învăţat cum să ascundă achiziţia supraevaluată a prezidiului, format din podium şi pupitre – în total 160.000 de lei"!

Clarisa Viciu este şi acum directorul executiv al departamentului de audit din Primăria Capitalei!

Pentru a citi continuarea articolului intraţi aici.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne