Şefa auditului din Primărie, acuzată că l-a învăţat pe Secureanu cum să iasă bine când l-a prins cu un pupitru de 80.000 de lei

Când controlorii le dau lecţii celor controlaţi cum să mascheze achiziţiile supraevaluate: Clarisa Viciu, directorul executiv de audit în Primăria Capitalei, l-a învăţat pe fostul manager de la Malaxa, Florin Secureanu, cum să iasă bine dintr-un audit, reiese dintr-o investigaţie jurnalistică.
Florin Secureanu
Florin Secureanu (Vocea.biz)

Şefa auditului din Primăria Capitalei, Clarisa Viciu, l-a învăţat pe fostul manager de la spitalul Malaxa, Florin Secureanu, cum să iasă bine când l-a prins cu un pupitru de 80.000 de lei, se arată într-o investigaţie publicată de tolo.ro, sub semnătura jurnaliştilor Mirela Neag, Răzvan Luţac şi Cătălin Tolontan.

Îndrăgostit de festivităţi, Secureanu a dat unei firme de casă 80.000 de lei pentru un podium şi încă 80.000 pentru un pupitru de la care au vorbit el şi Sorin Oprescu!

Florin Secureanu n-ar fi existat fără complicitatea celor care trebuiau să-l controleze. Vreme de 9 ani, oameni şi instituţii au închis ochii.

Povestea Clarisei Viciu, cea care a auditat, an de an, bugetul de 1 miliard de euro al PMB. Şi care l-a avut în mână pe Secureanu încă din 2012. Şi care "l-a învăţat cum să ascundă achiziţia supraevaluată a prezidiului, format din podium şi pupitre – în total 160.000 de lei"!

Clarisa Viciu este şi acum directorul executiv al departamentului de audit din Primăria Capitalei!

Pentru a citi continuarea articolului intraţi aici.