Şedinţa Parlamentului pentru citirea deciziei CCR, amânată de mai multe ori

Vot în Parlamentul României
Vot în Parlamentul României (Epoch Times România)

Conform unui anunţ făcut în plen de preşedintele Camerei Deputaţilor Valeriu Zgonea, şedinţa Parlamentului pentru citirea deciziei Curţii Constituţionale privind rezultatul referendumului din 29 iulie, care era programată luni pentru ora 15.00, a fost amânată din nou, la ora 15.30, până la ora 16.00. Apoi, la ora 16.10, la solicitarea PNL, şedinţa s-a amânat din nou până la ora 16.40.

Anterior, PNL anunţase oficial decizia ca parlamentarii liberali să nu participe la şedinţa plenului reunit al Senatului şi al Camerei Deputaţilor.

Pe de altă parte, preşedintele Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea, a declarat luni că PSD a decis să fie solidar cu cei 7,4 milioane de români care au votat la referendum, iar parlamentarii partidului nu vor participa la şedinţa de plen.

"Am decis să fim solidari cu cei 7,4 milioane de români care au votat", a declarat Valeriu Zgonea, după şedinţa grupurilor social-democrate.

Apoi, fiind întrebat dacă acest lucru înseamnă că PSD nu va participa la şedinţă, el a spus: "Aceasta este decizia colegilor mei".

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

alte articole din secțiunea Interne