Sebastian Bodu: Dragă ANAF-ule tehnocrat, ne vedem la cremenal

Tehnocraţii de la ANAF nu fac decât să continue politica miliţienească începută în 2012, a tras un semnal de alarmă fostul şef al instituţiei, Sebastian Bodu.
Sebastian Bodu
Sebastian Bodu (Mihuţ Savu / Epoch Times)

Cristian Ţânţăreanu cere despăgubiri Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală pentru publicarea numelor debitorilor-persoanelor fizice cu datorii fiscale. Omul de afaceri este asistat juridic în acest caz de fostul şef ANAF Sebastian Bodu, de profesie avocat, care nu are cuvinte de laudă pentru instituţia pe care a condus-o acum câţiva ani.

"Cristian Ţânţăreanu [om de faceri - n.r], pe care îl voi asista juridic, deschide lista celor care au decis să ceară, în instanţă, despăgubiri pentru publicarea numelor debitorilor- persoanelor fizice cu datorii fiscale. Aşa cum i-am avertizat de la bun început pe cei de la ANAF, publicarea acestor nume este neconstituţională şi nelegală, deci abuzivă şi cauzatoare de prejudicii.

După cum vedem, tehnocraţii de la ANAF nu fac decât să continue politica miliţienească începută în 2012 şi pentru asta vor ajunge să plătească. Din păcate nu vor plăti miliţienii, ci instituţia, adică noi, toţi, contribuabilii.

Deşi nu este exclus ca, la un moment dat, ANAF să se îndrepte cu o acţiune în regres împotriva persoanelor fizice care au creat şi au instrumentat acest abuz, unic în lume. Deci, dragă ANAF-ule tehnocrat, ne vedem la cremenal. Deocamdată, pentru Cristian Ţânţăreanu, în curând şi pentru alţii", a declarat Sebastian Bodu.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne