Se pregăteşte debarcarea lui Ponta? Dragnea, dispus la negocieri cu Iohannis

Întrebat de junalişti dacă ar onora o invitaţie a preşedintelui pentru schimbarea premierului, Dragnea a confirmat. În felul lui.
Liviu Dragnea
Liviu Dragnea (Eugen Horoiu/Epoch Times)

Confirmat oficial în funcţia de preşedintele PSD la Congresul extraordinar al partidului, Liviu Dragnea a declarat, duminică, la finele întrunirii liderilor formaţiunii, că partidul va "onora" o invitaţie la negocieri cu Klaus Iohannis pe tema schimbării premierului.

"Orice invitaţie care va veni din partea Preşedintelui României, la PSD, va fi onorată de noi. Orice invitaţie, pe orice temă", a declarat Dragnea, citat de Realitatea.net.

Întrebat dacă va merge inclusiv la negocieri pentru un nou premier, Dragnea a răspuns: "Spun încă o dată, Preşedintele României ales de peste 6 milioane de români dacă va face o invitaţie la PSD, această invitaţie va fi onorată pentru orice fel de discuţie, nu cred că noi ne permitem să refuzăm o invitaţie la dialog. Bineînţeles că participăm la orice fel de discuţii".

"PSD nu poate să facă invitaţii preşedintelui, mai mult decât invitaţiile publice nu am ce să fac, eu zic că am făcut suficient. În mod normal, civilizat, de acolo (de la Cotroceni) trebuie să vină invitaţii", a mai declarat Dragnea.

Reamintim că, exact cu o săptămână în urmă, în duminica în care a fost votat în fruntea partidului de 97% dintre pesedişti, întrebat dacă va negocia cu preşedintele Klaus Iohannis schimbarea premierului, după alegerile din PSD, Dragnea a răspuns:

"Voi vorbi despre asta dacă se întâmplă, dacă apar solicitări, dacă apare vreo invitaţie. Nu s-a schimbat foarte mult poziţia mea sau nu avea de ce se să schimbe după acest vot. Tot ce am avut de spus pe acest subiect am spus public, fără ezitare şi destul de clar. Nu am de ce să bat la o uşă ca să discut cu cineva cum să ne dăm jos Guvernul", a declarat Dragnea.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne